ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Острів Емі для порятунку тварин

Артикул:76992

LEGO® • Острів Емі для порятунку тварин (76992)
2249 грн

Оцінити:

Артикул:
76992
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Sonic the Hedgehog
Вік:
7-14
Деталі:
388
Коробка:
262 x 222 x 76
Дата виходу:
Серпень 2023

Діти віком від 7 років, які люблять Соніка або піклуються про тварин, зможуть весело провести час з допомогою набору LEGO® Їжачок Сонік — Острів Емі для порятунку тварин (76992), що призначений для дітей віком від 7 років. Творча гра стає легкою, коли діти досліджують острів і допомагають Емі й Тейлз піклуватися про своїх друзів-тварин. Персонажі зможуть розважитися, занурюючись у басейн, будуючи замки з піску чи катаючись на каруселі.
Безліч деталей для дослідження.
Діти можуть скористатисяпідйомним мостом і пасткою-водоспадом, щоб перемогти Поганця, який намагається викрасти тварин.Також у наборі є потаємні двері, що ведуть до кухні й спальні, де діти можуть доглядати за врятованими тваринами.
Безліч способів для гри.
Пригодницькі розваги поєднуються з творчою грою з ігровими наборами LEGO Їжачок Сонік. Шанувальники Соніка можуть створювати сцени, натхненні улюбленими пригодами персонажа. А коли настане час змінити обстановку, діти насолоджуватимуться творчою грою, піклуючисьпро друзів-звірят Соніка.

 

  • Творча розвага для шанувальників Соніка: надихніть дітей віком від 7 років вигадувати пригоди та рятувати тварин з LEGO® Sonic the Hedgehog Острів Емі для порятунку тварин (76992)
  • Шість персонажів та аксесуари — в набір входять Емі, Тейлз, Крабміт, Піккі, Поки та Флікі, а також аксесуари для творчої гри.
  • Двостороння розвага — діти можуть розставляти пастки, щоб перехитрити Бадника, і розігрувати рольові ігри, допомагаючи Емі та Тейлзу доглядати тварин на острові.
  • Подарунок для геймерів. Цей набір LEGO® Sonic the Hedgehog™ стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-який інший день для дітей віком від 7 років, які люблять Соніка, іграшки та тварин.
  • Розміри - висота острова 12 см, ширина 24 см та глибина 17 см.

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code