ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Новорічний календар на 2023 рік

Артикул:41758

LEGO® • Новорічний календар на 2023 рік (41758)
979 грн

Оцінити:

Артикул:
41758
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
231
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Вересень 2023

Подаруйте шанувальникам LEGO® Friends віком від 6 років, щоб потішити їх у цей святковий період, цей новорічний календар LEGO Friends на 2023 рік (41758). Кожні дверцята відчиняються, щоб продемонструвати мініляльку, мікроляльку або мініконструктор, перетворюючи зворотний відлік до Різдва на дещо особливе. Творчий подарунок шанувальникам домашніх улюбленців.
Цей календар вшановує домашніх улюбленців Хартлейк-Сіті. Дітям сподобається відкривати для себе різних тварин, мініляльок, мініконструктори й аксесуари, які об'єднуються для створення святкового ігрового майданчика для домашніх улюбленців. Пухнастики можуть погратися на ігровому майданчику або покататися на різдвяному потязі. Діти можуть поринути в творчість, допомагаючи Лео й Отом прикрашати ялинку.
Різдвяний набір, який можна персоналізувати.
У набір до календаря входить ігровий килимок і різні модулі, які можна з'єднувати й переставляти, щоб створити ігровий майданчик для всіх домашніх улюбленців. Діти можуть взяти різдвяну коробку й прикрасити та персоналізувати ялинку з допомогою різноманітних кольорових крапок.

  • Новорічний календар, що наповнений заняттями на тему улюбленців — розпочніть зворотній відлік до Різдва завдяки новорічному календарю LEGO® Friends (41758), що містить персонажів, які складаються, завдання та аксесуари.
  • Складіть ігровий майданчик для домашнього улюбленця — діти можуть насолоджуватися складанням ігрового майданчика для домашніх тварин, відчиняючи дверцята.
  • Спіймайте різдвяний дух — містить десять персонажів LEGO® Friends, а також цікаві різдвяні заняття.
  • Години сюжетнихігор — 24 мініконструктори дозволяють дітям створювати безліч різноманітних пригод для домашніх улюбленців з допомогою цього календаря з ігровим майданчиком пухнастиків.
  • Подарунок до різдвяних свят — цей творчий новорічний календар можна подарувати дітям віком від 6 років і створити веселі розваги, якими можна насолоджуватися протягом усього грудня і не тільки.
  • Розміри — розміри подарункової коробки Новорічного календаря LEGO® Friends складають понад 25 см заввишки, 37 см завширшки й 6 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code