ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Святкові пригоди в іглу

Артикул:41760

LEGO® • Святкові пригоди в іглу (41760)
1999 грн

Оцінити:

Артикул:
41760
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
8-14
Деталі:
491
Коробка:
382 x 262 x 56,5
Дата виходу:
Вересень 2023

Діти віком від 8 років можуть створювати нескінченні історії завдяки цьому веселому набору LEGO® Friends Святкові пригоди в іглу (41760). Спочатку діти можуть створити купол іглу для кемпінгу й крижаний сюжет. Потім вони можуть розігрувати різні історії, коли Пейслі, її молодша сестра Елла й подруга Алія відпочивають серед гірських пейзажів. Це ідеальна можливість для працьовитої Алії та сором?язливої Пейслі розслабитися разом, спостерігаючи за тим, як Елла грається з двома їздовими собаками. Купол відкривається, щоб діти могли досліджувати затишний інтер?єр. Тут також є зона відпочинку, казкові ліхтарі, вогнище й паровий басейн, які можна досліджувати для нових зимових сюжетний історій.
Більше розваг.
Діти досліджують легку й інтуїтивну будівельною пригоду з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес.
Ласкаво просимо до наступного покоління Хартлейк-Сіті.
Діти можуть товаришувати, вивчати захопливі місцевості й розігрувати реальні пригоди у всесвіті LEGO Friends.

  • Творчі розваги — діти, які обожнюють ігри в снігу, глемпінг або оповіді, можуть весело провести час завдяки цьому набору конструктора LEGO® Friends Святкові пригоди в іглу для дітей віком від 8 років (41760).
  • Три персонажі й аксесуари — до набору входять персонажі LEGO® Friends Алія, Пейслі й Елла, а також дві їздові собаки й безліч аксесуарів для сюжетних ігор.
  • Надихайте на творчу гру — діти можуть створювати пригоди для персонажів, використовуючи камеру, снігоступи, миску з печивом, лавову лампу, дві чашки какао й аксесуари для дров.
  • Подарунок для дітей — цей конструктор іглу для дітей стане цікавим подарунком до дня народження, свята або з будь-якої іншої нагоди дітям, які обожнюють сніг, глемпінг і сюжетну гру.
  • Розміри — іглу сягає понад 10 см заввишки, 14 см завширшки й 13 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code