ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пасажирський літак

Артикул:60367

LEGO® • Пасажирський літак (60367)
4149 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60367
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
7-14
Деталі:
913
Коробка:
480 x 378 x 94
Дата виходу:
Вересень 2023

Втіха для шанувальників моделей літаків. Набір LEGO® City Пасажирський літак (60367) для дітей віком від 7 років наповнений реалістичними деталями й функціями. Відмінний іграшковий літак має деталізований інтер?єр із кабіною, сидіннями, проходом і туалетом, а також містить трап, трансферний автобус, буксир, кейтеринговий і багажний фургон, а також дев'ять мініфігурок, що надихають на гру.
Містить інтерактивний посібник зі складання.
Цей набір містить зручний друкований посібник і покрокові 3D інструкції в додатку LEGO Builder. У ньому, будуючи, діти можуть масштабувати, обертати, візуалізувати моделі з усіх сторін. Додаток також дозволяє відстежувати процес будівництва, досліджувати й зберігати віртуальні набори. Дивовижні транспортні засоби LEGO City Діти дорослішають, оточені дивовижними транспортними засобами й машинами. А з наборами конструкторів із серії LEGO City вони зможуть вивчити їх зблизька завдяки реалістичним моделям і кумедним персонажам, які надихають на безмежнутворчу гру.

  • Конструктор LEGO® City Пасажирський літак (60367) із реалістичною деталізацією та функціями — модель авіалайнера й машин наземної підтримки.
  • Що всередині? — У цьому іграшковому наборі є все необхідне, щоб створити пасажирський літак, трап, перонний автобус, буксир, вантажівку для кейтерингу й багажну вантажівку, а також 9 мініфігурок.
  • Особливості та функції — діти можуть керувати вантажівкою для кейтерингу, щоб завантажити припаси на борт і зняти дах літака, щоб отримати доступ до його деталізованої кабіни, сидінь, проходу, туалету й зони кейтерингу.
  • Задоволення для шанувальників іграшкових літаків — цікавий подарунок до свята або дня народження для дітей віком від 7 років.
  • Багато місця для гри — іграшковий пасажирський літак сягає понад 19 см заввишки, 47 см завдовжки й 44 см завширшки.
  • Веселі аксесуари до гри — серед аксесуарів для іграшкових мініфігурок LEGO® є валіза, фотоапарат, рюкзак, портфель, рація, дві пляшки для напоїв і дві чашки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code