ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Новорічний календар на 2023 рік

Артикул:60381

LEGO® • Новорічний календар на 2023 рік (60381)
979 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60381
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Вік:
5-10
Деталі:
258
Коробка:
382 x 262 x 70,5
Дата виходу:
Вересень 2023

Підігрійте інтерес до свят, що наближаються, з ігровим набором LEGO® City «Новорічний календар 2023» (60381). Діти зможуть відраховувати дні до свята зі знайомими персонажами, тематичними мінімоделями й аксесуарами. Розкладіть ігровий килимок із затишною зимовою країною чудес, і сцена для нескінченних творчих пригод готова.
Нехай кожен день буде чарівним.
Новорічний календар LEGO® City на 2023 рік стане чудовим подарунком для дітей віком від 5 років. Для кожної іграшки-сюрпризу є покрокові інструкції зі складання, які гарантують, що навіть незнайомі з LEGO ентузіасти зможуть насолоджуватися веселим конструюванням і грою. Найкращий передріздвяний подарунок для дітей Новорічний календар LEGO City на 2023 рік наповнений веселими моделями й святковими сюрпризами для дітей, які люблять творчі ігри. Діти можуть додавати іграшки, аксесуари й мініфігурки, що входять до календаря, до своїх ігрових наборів LEGO City.

  • Наповнений сезонними розвагами — додайте святкового настрою кожному дню, доки діти рахують дні до Різдва за допомогою набору LEGO® City Новорічний календар 2023 (60381).
  • Веселі персонажі — серед сюрпризів є містер і місіс Клаус, колядник, хокеїст, льодовий скульптор і мініфігурки шанувальників TikTok, а також фігурки сніговика, північного оленя, цуценяти й кошеняти.
  • Містить складаний килимок — діти можуть розкласти задню частину календаря, щоб продемонструвати сцену для творчих пригод у зимовій країні чудес.
  • Святковий передріздвяний подарунок — цей наповнений іграшками новорічний календар стане веселим святковим подарунком для дітей та шанувальників конструкторів LEGO® віком від 5 років.
  • Розміри — коробка набору «Новорічний календар» LEGO® City має розмір 26 см заввишки, 38 см завширшки й 7 см завглибшки.
  • Батарейки не потрібні — для ігор зі збірними моделями та персонажами LEGO®, що входять до цього новорічного календаря, потрібна лише жива дитяча уява.
  • Іграшки, які легко збираються — кожен сюрприз у Новорічному календарі LEGO® City містить простий посібник з конструювання, надрукований на внутрішній частині кожного вікна календаря.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code