ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будиночок Отом

Артикул:41730

LEGO® • Будиночок Отом (41730)
2949 грн

Оцінити:

Артикул:
41730
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
7-14
Деталі:
853
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Січень 2023

Це будинок, повний дружби для дітей віком від семи років і старше з LEGO® Friends Будиночок Отом (41730). Діти будуть раді зустрічі з доброю Отум. Вона також запросила своїх друзів, Лео та Алію, та запланувала заходи для всіх. Любителі випічки можуть допомогти Лео зібрати яблука, а потім приготувати пиріг на кухні. Тим часом юні любителі тварин можуть приєднатися до Алії, щоб доглядати нового лоша. У будинку є багато кімнат для вивчення, включаючи кухню, затишну вітальню, їдальню, ванну кімнату та осінню спальню, натхненну природою. Є також багато відкритого простору, у тому числі балкон із телескопом, ноутбуком та біноклем, де друзі можуть спостерігати за птахами.

Новий спосіб конструювання.
Діти можуть насолоджуватися інтуїтивно зрозумілим конструюванням за допомогою LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Ласкаво просимо до Хартлейк-Сіті нового покоління.
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Будинок дружби — надихніть дітей від 7 років на створення власних історій про дружбу за допомогою цього забавного набору LEGO® Friends Будиночок Отом (41730).
  • Чотири міні-ляльки та аксесуари. У набір входять персонажі LEGO® Friends Отом, Лео та Алія, а також мама Мія, собачка Дейзі та лоша, а також безліч аксесуарів для творчої гри.
  • Розвивайте своє захоплення — відкрийте для себе аксесуари, натхненні захопленнями ваших друзів, у тому числі телескоп, блокнот і бінокль, інгредієнти для випікання, гарбуза, яблука, чашки та корм для грицика Дейзі.
  • Дослідіть будинок. Діти можуть будувати та досліджувати різні кімнати, включаючи кухню, вітальню, їдальню, ванну кімнату, спальню Отом та балкон.
  • Подарунок для дітей, які люблять грати у будиночки. Цей набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, Різдво або будь-який інший день для дітей віком від 7 років і старше, які хочуть збудувати будинок LEGO Friends.
  • Розміри - Будиночка Отом 23 см заввишки, 30 см завширшки і 9 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code