ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Книга пригод русалоньки

Артикул:43213

LEGO® • Книга пригод русалоньки (43213)
779 грн

Оцінити:

Артикул:
43213
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
5-10
Деталі:
134
Коробка:
205 х 191 х 61
Дата виходу:
Квітень 2023

Набір LEGO® Книга пригод Русалоньки (43213) — це нескінченні пригоди для шанувальників віком від п'яти років і більше. Ця іграшка, заснована на майбутньому фільмі "Русалонька", складається з трьох частин: притулок Урсули зі складним троном з черепашок, бібліотека принца Еріка зі схованою книгою і картою і печера Аріель з статуєю і ключем, що обертається. Додаток LEGO Builder допомагає дітям легко та інтуїтивно зрозуміло будувати, дозволяючи масштабувати та обертати моделі у 3D, зберігати набори та відслідковувати свої успіхи.

Класний набір для ігор в будь-якому місці.
У дітей є безліч можливостей для творчих ігор з цією книгою, що замикається. У нього можна грати окремо чи у поєднанні з іншими наборами LEGO | Дісней (продаються окремо). У цьому наборі повно функцій та надихаючих елементів, які допоможуть вам створювати історії, які пробуджують вашу уяву.

Культові персонажі.
Включає 3 фігурки мікроляльок LEGO — Аріель, принца Еріка та Урсулу, а також фігурку краба LEGO, щоб діти могли швидко почати грати. Книга оповідань — це кумедний подарунок, який порадує дітей у всьому світі.

  • Натхнення для нескінченних веселощів з цим набором LEGO® для кіноманів любителів Діснея віком від 5 років.
  • Що всередині? Цей набір включає статую, що обертається, складний трон з черепашок і полиці з місцем для зберігання книги і карти. Після закінчення гри можна закрити книгу ключиком.
  • Улюблені персонажі. У книзі, заснованій на майбутньому художньому фільмі «Русалонька», представлені Аріель, принц Ерік та Урсула з фільмів Діснея, а також фігурка краба Себастьяна LEGO® та багато натхнення для оповідання.
  • Творчий подарунок для дітей віком від п'яти років і більше, порадуйте шанувальників Діснея цим багатофункціональним набором. Відкрийте книгу та увійдіть до мікросвіту, повного деталей, елементів та функцій.
  • Грайте будь-де - Відкрита книга має розміри 7 см заввишки, 22 см завширшки і 12 см завглибшки, залишаючись при цьому досить компактною, дає вам достатньо місця для гри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code