ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будинок дружби на дереві

Артикул:41703

LEGO® • Будинок дружби на дереві (41703)
3269 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41703
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
8-14
Деталі:
1114
Коробка:
480 x 378 x 70,5
Дата виходу:
Січень 2022

Маєш багато творчих задумів? Приходь до будинку дружби на дереві та готуй продукти, які можна продати на добрі справи. Мія з друзями збудували легендарний будиночок на дереві. Саме зараз вони готують домашні смаколики. Допоможи Олівії зібрати мед з вулика. Збудуй гніздівлю для птахів. Спечи кекси на кухні. Підніми ліфт для Джексона на візку. Щойно все завершиш, відпочинь з товаришами в крутому будиночку на дереві.

Допоможіть дітям вивчати, на що вони здатні, працюючи в команді, з набором «Будинок дружби на дереві» (41703). Діти віком від восьми років можуть приєднатися до дбайливих персонажів LEGO® Friends, які майструють товари, щоб продати їх та зібрати гроші на благодійність. У процесі гри діти розуміють, як радісно можливо допомагати іншим.
 
У цьому наборі безліч хитромудрих деталей для безмежної творчої гри. Діти збирають мед з вулика, роблять шпаківні за допомогою столярних лещат, обертають вітряк, щоб підняти ліфт, або грають на гігантській гірці та гойдалці. Також у моделі можна знайти їсти приховані деталі. На честь десятирічного ювілею LEGO Friends у цьому наборі є QR-код, який відкриває приховані ретро-скарби Хартлейк Сіті.
 
Зручне збирання. Електронний посібник, доступний у програмі LEGO Building Instructions, робить збірку ще більш цікавою. Цей інструмент дозволяє хлопчикам та дівчаткам переглядати іграшку в процесі збирання. Відправте дітей до міста Хартлейк Сіті, де вони дізнаються, що найкраще вдається проводити з друзями.
 
  • Велика розвага для маленьких творців — іграшка «Будинок дружби на дереві» (41703) дозволяє дітям виявити творчі здібності та приєднатися до команди LEGO® Friends, щоб створювати товари та зібрати гроші на благодійність.
  • Безліч функцій — у цьому наборі є 5 персонажів LEGO® Friends, у тому числі міні-лялечки Мії та Рівер з мінливим виразом обличчя, фігурка кролика, а також вантажний велосипед, вулик та теслярські лещата.
  • Нескінченні способи гри - діти можуть вдаватися до своїх творчих захоплень, збираючи шпаківні, або із задоволенням відпочити в будиночку на дереві, де є кабінет, кухня, спальня та вітальня.
  • Динамічні деталі - діти можуть зрозуміти ліфт, обертаючи турбіну, повертати перила, щоб друзі могли забратися нагору, катати персонажів із гірки або качати друзів на гойдалці.
  • Творчий подарунок для умілих дітей від восьми років — у цьому наборі, що складається з 1114 деталей, захоплюючу збірку супроводжує безмежна гра, що розпалює уяву. Це чудова ідея подарунку на день народження для маленьких творців.
  • Барвиста прикраса інтер'єру – масштабна модель LEGO® Friends висотою понад 30 см, шириною 30 см та глибиною 13 см прикрасить кімнату будь-якої дитини.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code