ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Святкова гірськолижна траса й кафе

Артикул:41756

LEGO® • Святкова гірськолижна траса й кафе (41756)
3499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41756
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
9-16
Деталі:
980
Коробка:
540 x 282 x 78,5
Дата виходу:
Вересень 2023

Діти віком від 8 років, які обожнюють гратися на снігу, знайдуть для себе багато цікавого завдяки набору LEGO® Friends Святкова гірськолижна траса й кафе (41756). Створивши гірський сюжет з гірськолижною трасою, лижним магазином і кафе, діти можуть розважитися, екіпіруючи персонажів Ліан, Зака й Арона сноубордами, лижами й шоломами. Пізніше діти можуть спустити героїв з гірськолижної траси, потім пригостити їх гарячим шоколадом у лижному кафе.
Також є таємна печера, яку потрібно знайти, і дітиможуть додати песця, щоб створити ще більше історій, натхненних снігом.
Більше розваг.
Діти досліджують легку й інтуїтивну будівельною пригоду з допомогою додатку LEGO Builder. У ньому діти можуть масштабувати й обертати моделі в 3D, зберігати набори й відстежувати прогрес. Ласкаво просимо до наступного покоління Хартлейк-Сіті Діти можуть товаришувати, вивчати захопливі місцевості й розігрувати реальні пригоди у всесвіті LEGO Friends.

  • Творчі розваги для дітей віком від 9 років — діти, які обожнюють снігові дні, катання на лижах, сноуборді й сюжетні ігри, можуть створити безліч винахідливих історій завдяки набору LEGO® Friends Святкова гірськолижна траса й кафе (41756).
  • Спускайтеся на лижах — діти можуть насолоджуватися, споряджаючи персонажів сноубордами, лижами й шоломами перед тим, як відправити їх на гірськолижну трасу.
  • Три персонажі й аксесуари — до набору входять персонажі LEGO® Friends Ліан, Зак і Аарон, а також фігурка песця й безліч аксесуарів для сюжетних ігор.
  • Надихайте на творчу гру — серед аксесуарів є три пари лиж, два сноуборди, горнятка з гарячим шоколадом, три шоломи, пляшки з газованою водою, жувальна гумка, круасан і фотоапарат.
  • Подарунок для дітей — цей конструктор для дітей стане цікавим подарунком до дня народження, свята або з будь-якої іншої нагоди для дітей, які люблять сніг, катання на лижах, сноуборді або просто творчу гру.
  • Розміри — гірськолижна траса сягає понад 23 см заввишки, 31 см завширшки й 16 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code