ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Диско-аркада на роликах

Артикул:41708

LEGO® • Диско-аркада на роликах (41708)
2499 грн

Оцінити:

Артикул:
41708
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
7-14
Деталі:
642
Коробка:
540 x 79 x 282
Дата виходу:
Червень 2022

Подаруйте шанувальникам LEGO Friends від 7 років і старше години веселощів з ігровим автоматом «Диско-аркада на роликах» (41708). Модель охоплює три зони діяльності. Діти допомагають одягнути роликові ковзани Андреа LEGO Friends та катаються з друзями у такт музиці. Персонажі можуть грати в боулінг або ігрові автомати. З трьома персонажами LEGO Friends та безліччю крутих аксесуарів діти можуть вигадувати нескінченні історії зі своїми друзями у головній ролі.
 
Багато цікавих функцій. Міні-фігурки ляльок "котаються на роликах", коли обертається колесо. Крім того, в ролі діджея можуть виступати діти – у моделі є тримач для телефону, на якому можна вмикати музику на дискотеці. Крім паперових інструкцій, набір також входять Інструкції ПЛЮС. Додаток «Інструкції зі збирання LEGO» включає інструменти, які дозволяють дітям масштабувати, візуалізувати і обертати моделі в міру їх складання. Будівельники також можуть зберігати свій прогрес у додатку, щоб продовжити будівництво у будь-який час.
  • Кумедний набір. Познайомте дітей із творчими іграми та дружбою з цим набором  LEGO® Диско-аркада на роликах (41708), що відкриває доступ до 3 захоплюючих ігрових зон.
  • Багато можливостей для відкриття - модель включає три заходи: диско-клуб на роликах, боулінг і ігрову зону. Крім того, в набір входять три персонажі LEGO® Friends.
  • Реалістичні деталі: автомат для закусок, роликові ковзани, кеглі, телефон, сумка, куля для боулінгу, бутерброд, мікрофон, ігровий автомат, стіл для аерохокею та танцювальна гра.
  • Як справжня дискотека: діти відкривають дискотеку на роликах та слухають, як співає Андреа з LEGO® Friends грають в аерохокей з друзями або пробують свої сили в боулінгу.
  • Декоративна модель - у розкритому стані модель має висоту 14 см, ширину 38 см та глибину 17 см, що робить її прикрасою будь-якої дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code