ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пляжний будинок для відпочинку

Артикул:41709

LEGO® • Пляжний будинок для відпочинку (41709)
2499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41709
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
7-14
Деталі:
686
Коробка:
540 x 78 x 282
Дата виходу:
Березень 2022

Запропонуйте дитині віком від 7 років згадати щасливі канікули з ігровим набором «Пляжний будинок для відпочинку» LEGO® Friends (41709). Він сповнений функцій та іграшок, щоб діти могли грати в літні дні біля моря. У будинку є дві спальні, одна з яких з ванною та туалетом, а також балкон і басейн на даху, кухня та вітальня. Зовні стоїть стіл для настільного тенісу, є причал та надувний банан для захоплюючих розваг на воді. Діти зможуть дослідити всі ці можливості разом із чотирма персонажами LEGO Friends.
 
Багато можливостей для веселощів.
Кожен елемент є модульним і творчим дітям сподобається комбінувати будівлі так, як вони захочуть! Вони можуть зібрати один повний будинок, поставити кімнати одна на одну, щоб вийшла висока споруда, або створити три окремі будівлі, щоб зробити прибережне селище. Кімнати нагорі можна міняти місцями, постійно приносячи свіжість у гру.
 
Зробіть збирання ще веселіше.
Завантажте програму LEGO Building Instructions, і ви отримаєте доступ до інтерактивних посібників зі складання, які дозволяють дітям обертати та переглядати свою модель у процесі будівництва.
  • Дайте старт творчості — модульний ігровий набір «Пляжний будинок для відпочинку» LEGO® Friends (41709) дарує дітям години веселощів, дозволяючи їм перебудовувати модель у дві чи три окремі будівлі на свій розсуд.
  • Наповнений елементами для гри — в будинку є спальня з ванною кімнатою, кімната з двоярусними ліжками, балкон і басейн на даху, вітальня з диваном-ліжком, кухня, а на вулиці — два електроскутери та надувний банан.
  • Набір LEGO® Friends у подарунок із шістьма персонажами — у наборі «Пляжний будинок для відпочинку» (41709) є 4 міні-лялечки, у тому числі Мія LEGO Friends, а також фігурки дельфіна та кішки.
  • Творчі аксесуари — від контролерів для приставки до столу для настільного тенісу та повітряного насоса, щоб накачати банан: до набору входить безліч елементів, що допомагають розвивати уяву.
  • Весела ідея подарунка на день народження для дітей від 7 років — знаєте дитину, яка любить грати в будиночки чи іграшки на пляжну тематику? Ця барвиста літня іграшка обов'язково порадує хлопчиків та дівчаток, які люблять грати у канікули.
  • Зручні розміри — якщо зібрати набір як двоповерховий будинок, його висота складе понад 18 см, а ширина — 26 см, але розміри змінюються, якщо діти змінюють конфігурацію цього веселого, творчого та модульного подарунка.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code