ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Центр з догляду за домашніми улюбленцями

Артикул:41718

LEGO® • Центр з догляду за домашніми улюбленцями (41718)
2749 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41718
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
7-14
Деталі:
593
Коробка:
480 x 74 x 282
Дата виходу:
Березень 2022

Знаєте когось, хто божеволіє від чотириногих вихованців? Порадуйте люблячих тварин дітей віком від 7 років, подарувавши їм набір «Центр з догляду за домашніми улюбленцями» (41718). У цьому наборі є чотири фігурки тварин, включаючи іграшкового собаку, три міні-лялечки та мікролялечка, і він наповнений крутими деталями.

Деталі для захоплення.
Діти із задоволенням досліджують усі можливості цього подарунка LEGO® Friends, починаючи з вхідних дверей — їх тут дві: одна для міні-лялечок, інша для тварин. Вони зможуть повеселитися, навчаючи свого собаку новим трюкам, провести його через смугу перешкод для аджиліті та навчити кататися на скейтборді. В нагороду вихованці зможуть скотитися однією з барвистих гірок прямо в басейн.

Весела цифрова збірка.
Іграшки Хартлейк Сіті багаті на деталі з реального світу, щоб допомогти юним будівельникам досліджувати свої захоплення. Для цієї колекційної іграшки також існують інтерактивні інструкції зі збирання, доступні у безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Інструменти масштабування та повороту дозволяють дітям розглядати модель під час збирання.

  • Подарунок для люблячих тварин дітей — подаруйте годинник творчих веселощів з ігровим набором «Центр з догляду за домашніми улюбленцями» LEGO® Friends (41718), де юні будівельники зможуть тренувати своїх тварин та спілкуватися з друзями.
  • Багато цікавого — набір з двоповерховим зооготелем з навчанням включає фігурки чотирьох персонажів і чотирьох тварин, у тому числі іграшкового кролика для малюків.
  • Розваги на двох поверхах — у зооготелі діти можуть зареєструватися на планшеті, купати та розчісувати своїх вихованців, нагородити їх ласощами з банки з печивом або поспілкуватися з друзями у фойє.
  • Дайте волю уяві — в набір входить безліч аксесуарів, таких як броколі, морква, ласощі для тварин у банку, шампунь та щітка. Тут навіть є какашка, яку треба прибрати.
  • Творчий подарунок на день народження — цей ігровий набір призначений для дітей віком від 7 років, яким подобається захоплююче та складне складання
  • Для гри та демонстрації — набір, який стане чудовим подарунком на день народження, його розміри понад 20 см заввишки, 34 см завширшки та 21 см завглибшки. Класні гірки жовтого та рожевого кольору роблять зібраний набір барвистою конструкцією для гри.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code