ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Крихітний мобільний будиночок

Артикул:41735

LEGO® • Крихітний мобільний будиночок (41735)
2749 грн

Оцінити:

Артикул:
41735
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
7-14
Деталі:
785
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

Пересувний будинок LEGO® Friends (41735) легко зібрати для дітей віком від семи років і старше. Автомобіль із 3 ляльковими сидіннями буксирує будинок на колесах. Будинок відкривається, щоб показати ванну кімнату, кухню та спальні, і поставляється з аксесуарами, включаючи іграшку для багаття. Це ідеальний набір для дітей, які хочуть розіграти власні історії в кемпінгу. Дітям буде цікаво дізнатися про персонажів та їх захоплення. Лео приніс домашні закуски, а Ліен не терпиться намалювати всіх тварин у чудовому лісі. Пейслі принесла свого кролика і з нетерпінням чекає на можливість написати текст пісні в цій натхненній обстановці.

Новий спосіб конструювання
Діти можуть насолоджуватися інтуїтивно зрозумілим конструюванням за допомогою LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Ласкаво просимо до Хартлейк-Сіті нового покоління
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Будинок пригод. Познайомте дітей віком від 7 років з будівництвом та творчими іграми з цим кумедним набором «Крихітний мобільний будиночок» LEGO® Friends (41735), до якого входять машина, будинок та багаття.
  • Три міні-лялечки та три вихованці - в набір входять Лео, Ліен, Пейслі та їх вихованці.
  • Багато деталей. Цей будиночок наповнений безліччю деталей, включаючи кухню з холодильником, духовкою та ящиками, ванну кімнату, ліжко для кожної міні-лялечки, шпаківню, поштову скриньку, сонячні батареї, рослини та багато іншого.
  • Розпаліть дитячу уяву — аксесуари включають листя, сіно, воду і ласощі для домашніх тварин, лампу, ніж, сир, млинці з м'ясом, сосиски, сковороду для яєць, палички, пні і знак.
  • Подарунок для дітей віком від семи років і старше: цей набір LEGO® Friends можна подарувати на день народження, Різдво або інше свято дітям, котрі люблять творчі ігри, походи чи ігри в будиночки.
  • Ідеальні розміри для дітей - мобільний будинок має висоту 13 см, ширину 18 см та глибину 11 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code