ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мобільний бутік моди

Артикул:41719

LEGO® • Мобільний бутік моди (41719)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
41719
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
94
Коробка:
141 x 61 x 122
Дата виходу:
Червень 2022

Набір LEGO® Friends Мобільний бутік моди (41719) стане чудовим подарунком на будь-який випадок та порадує юних шанувальників моди. Діти віком від шести років можуть разом зі Стефані перетворити мешканців Хартлейк-Сіті, сісти на скутер і забрати з собою свій мобільний бутік.
 
Цікаві аксесуари пожвавлюють набір.
Маленькі стилісти можуть дати волю своїй уяві, граючи з феном, ножицями, щіткою, губною помадою та парфумами. Покупці також можуть придбати аксесуари догляду за волоссям в магазині іграшок. Веселощі урізноманітнять розумні елементи - дзеркало з петлями можна скласти, а самокат від'єднати.
 
Цифрові інструкції вносять різноманітність у гру.
Крім паперових інструкцій, набір також входять Інструкції ПЛЮС. Додаток «Інструкції зі збирання LEGO» включає інструменти, які дозволяють дітям масштабувати, візуалізувати і обертати моделі в міру їх складання. Будівельники також можуть зберігати свій прогрес у додатку, щоб продовжити будівництво у будь-який час.
  • Кумедний подарунок для стильних дітей на будь-який випадок — подаруйте набір LEGO® Friends Мобільний бутік моди (41719) дітям від 6 років і старше, щоб вони могли використовувати свою уяву під час модних ігор у Хартлейк-Сіті.
  • У комплекті 2 персонажі. У подарунок для юних шанувальників моди входять Стефані та Каміла з LEGO® Friends, а також збірний мобільний бутік та знімний електричний скутер.
  • Весілля в модних метаморфозах - маленькі стилісти можуть макіяж  своїм друзям та продати модні аксесуари в мобільному бутіку, який можна прикріпити до електроскутера.
  • Креативні аксесуари - фен, ножиці, пензель, губна помада і парфуми входять до аксесуарів, що стимулюють уяву.
  • Подарунок для дітей, які люблять модні іграшки - бутік-набір стане чудовим подарунком на будь-який випадок для юних стилістів віком від шести років, які люблять грати в магазин.
  • Для розваг та прикрас - бутік, прикріплений до самокату, має висоту 9 см, довжину 13 см і ширину 3 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code