ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Конюшня для миття поні

Артикул:41696

LEGO® • Конюшня для миття поні (41696)
349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41696
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
4-8
Деталі:
60
Коробка:
157 x 61 x 141
Дата виходу:
Червень 2022

Подаруйте юним любителям тварин трохи веселощів з набором «Конюшня для миття поні» LEGO® Friends (41696). Цей барвистий набір допоможе дітям від чотирьох років навчитися будувати. Діти можуть грати роль Мії та Даніеля на фермі та доглядати фігурку поні.

Неймовірне задоволення від складання.
Набори LEGO® 4+ містять забавні деталі для швидкого та веселого складання. У кожен із цих наборів входить зручний стартовий кубик — міцна основа, де діти можуть зібрати стійку модель. На додаток до простих паперових інструкцій до комплекту також входять інтерактивні цифрові інструкції, які дозволяють дітям масштабувати, обертати та візуалізувати моделі у міру їх появи. Цифрову версію інструкцій можна завантажити з безкоштовної програми LEGO Building Studies для смартфонів та планшетів.

Відкриваючи світ через гру.
Подарунки LEGO Friends для дітей включають правдоподібних персонажів, які заохочують творчі та рольові ігри. Діти можуть відтворити сцени із повсякденного життя за участю звичайних героїв.

  • Фарбова іграшка-конструктор для дітей від 4 років. Познайомте юних любителів худоби зі світом конструювання LEGO® за допомогою набору для купання поні (41696).
  • Багато забавних предметів — до цього набору входять Міа та Даніель LEGO® Friends, поні, платформа, що обертається, метелик, яблуко, приладдя для догляду і корито.
  • Рольова гра з тваринами. Цей творчий подарунок для юних будівельників дозволяє їм мити LEGO® Friends, підстригати його гриву та годувати яблуком.
  • Подарунок на всі випадки життя для юних любителів коней — набір LEGO® Friends Stable Set стане чудовим подарунком на день народження, Новий рік або будь-який інший день для дітей віком від чотирьох років та старших, які люблять творчі ігри.
  • Стане відмінним подарунком - набір має розміри більше 8 см заввишки, 13 см завширшки та 7 см завглибшки, тому ви можете поставити його на полицю - він не займе багато місця.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code