ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Розваги у замку Анни та Олафа

Артикул:43204

LEGO® • Розваги у замку Анни та Олафа (43204)
1399 грн

Оцінити:

Артикул:
43204
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
4-8
Деталі:
108
Коробка:
260 x 60 x 190
Дата виходу:
Червень 2022

Зачаруйте дітей віком від 4 років та розвивайте їх навички конструювання за допомогою цього набору LEGO® ? Disney «Розваги біля замку Анні та Олафа» (43204), що включає двоповерховий замок, бальний зал, що обертається, фігурку міні-ляльки Анни, а також фігурки LEGO Олафа і К'єкка. Крім того, безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» містить інтерактивні цифрові інструкції, які дозволяють дітям візуалізувати модель у міру її збирання.

Будівництво, гра, уява та розвиток.
Цей набір для дітей від 4 років підвищує їхню впевненість під час гри. Корисні стартові блоки забезпечують міцну основу моделі. У кожному пакетику знаходиться персонаж, тому діти можуть почати грати в будь-який час, а закінчити збірку пізніше.

Весілля для всієї родини.
З наборами для дітей від 4 років дорослі можуть насолоджуватися збіркою разом із малюками. А якщо вони ще й недосвідчені у збиранні конструкторів LEGO – не проблема! Діти можуть взяти віжки за допомогою ілюстрованих інструкцій, що входять до комплекту, які крок за кроком описують процес збирання навіть для новачків.

  • Збирай, грай, досліджуй — Подаруйте любителям коней або диснеївського мультфільму «Крижане серце» у віці від 4 років та старше набір, повний ігрових можливостей, LEGO® ? Disney Розваги біля замку Анні та Олафа (43204). Він сповнений різноманітних елементів, які надихають на творчу гру.
  • Простота збирання. Набір з 108 предметів включає модель замку, фігурку міні-ляльки Анни, а також фігурки Олафа і Кьєкка LEGO®. У кожен пакет кубиків входить фігурка, щоб діти могли одразу грати.
  • Догляд домашніх тварин - набір спонукає любителів домашніх тварин піклуватися про них.
  • Кумедний подарунок для дітей від 4 років та старше. Шанувальникам Діснея сподобається цей набір, наповнений творчими кумедними варіантами, натхненими діснеївським фільмом «Крижане серце», так що це чудовий подарунок для юних любителів тварин.
  • Замок має висоту 16 см, ширину 12 см і глибину 12 см. Після того, як веселощі закінчаться, він стане чудовою прикрасою дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code