ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Творчі замки диснеївських принцес

Артикул:43219

LEGO® • Творчі замки диснеївських принцес (43219)
1399 грн

Оцінити:

Артикул:
43219
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
6-12
Деталі:
140
Коробка:
280 x 225 x 52
Дата виходу:
Березень 2023

Надихайте дітей віком від 6 років з допомогою LEGO® ? Disney: Творчі замки диснеївських принцес (43219). Цей іграшковий набір, який складається, містить поєднання культових і звичайних деталей, мініфігурки диснеївських принцес Белль і Попелюшки, фігурки LEGO Люм?єра й Гаса, а також дві афіші з інструкціями, які заохочують до спільного конструювання з родиною або друзями. Складаючи конструктор, діти можуть скористатися додатком LEGO Builder, який є провідником у легких і зрозумілих будівельних пригодах. Діти можуть масштабувати й обертати моделі у 3D, зберігати набори й відстежувати свій прогрес.

Нескінченні розваги.
Цей мінізамок гарантує шанувальникам диснеївських принцес безліч розваг. З набором можна грати самостійно, з друзями або родиною, а також об?єднувати з іншими наборами LEGO ? Disney (кожен набір продається окремо).

Подорожуйте з культовими диснеївськими принцесами.
Белль і Попелюшка, а також Люм?єр і Гас допомагають розвивати дитячу уяву, втілюючи відомі історії або вигадуючи нові. Цей конструктор стане чудовим подарунком до дня народження шанувальникам або дітям, які люблять практичні ігри.

  • Необмежене задоволення — подаруйте шанувальникам принцес і замків Діснея подарунок із деталями, щоб розпалити уяву з набором LEGO® ? Disney: Творчі замки принцес Діснея (43219).
  • Коробка, повна розваг - цей набір включає 2 міні-ляльки LEGO®, 2 фігурки LEGO, ігрові аксесуари та деталі будівництва замку для кожного персонажа.
  • Улюблені герої - набір включає принцес Діснея Белль та Попелюшку, а також фігурки LEGO® Гаса та Люм’єра для нескінченних творчих будівництв і пригод.
  • Чудовий подарунок для дітей віком від 6 років — дітям і фанатам Діснея сподобається цей високоякісний набір, повний можливостей уяви, створений для будь-якого любителя Белль та Попелюшки.
  • Практичні розваги - кожен міні-замок Disney має висоту понад 13 см, ширину 8 см і глибину 4 см. Цей набір ідеально підходить для годин розваг або для демонстрації в дитячій кімнаті.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code