ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Храм ніндзя-дракона

Артикул:71759

LEGO® • Храм ніндзя-дракона (71759)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71759
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
4-8
Деталі:
161
Коробка:
282 x 59 x 262
Дата виходу:
Червень 2022

Набір «Храм ніндзя-дракона» (71759) допомагає дітям від чотирьох років розвивати навички конструювання. У набір входять рухомий дракон, 2 храми ніндзя, 2 рухомі дерева, яйце дракона і 4 мініфігурки: воїни-ніндзя Кай і Нія, а також пара лиходіїв, у тому числі Заводна кобра та Підлий змій.
 
Набір, який надихає юних будівельників.
Цей набір ніндзя розроблений, щоб доставити дітям від 4 років масу задоволення від будівництва. У коробці є пакети з блоками, які дозволяють зібрати модель та персонажів, щоб діти швидко почали грати. Також включає стартовий кубик з частково складеною основою, який допоможе вам почати складання свого дракона.
 
Цифрова розвага для всієї родини.
Включає інтерактивні цифрові інструкції зі складання, які допоможуть маленьким будівельникам розважитися. Безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання» LEGO® для смартфонів і планшетів включає функції масштабування та обертання, які дозволяють дітям візуалізувати моделі у міру їхнього складання. Ви також можете зберегти свій прогрес в додатку в будь-який час.
  • Набір для початківців LEGO® — набір «Храм ніндзя-дракона» LEGO NINJAGO® (71759) дозволяє дітям від 4 років і старше розвивати свої навички конструювання у веселій та корисній забаві.
  • У набір входять чотири мініфігурки: воїни-ніндзя Кай та Нія, Снейк на мотоциклі та Механічна кобра з списом та катапультою, тому юні будівельники можуть грати роль кількох персонажів.
  • Захоплююча фігурка дракона. У дракона є рухлива голова, хвіст та крила. Маленькі діти можуть використовувати початковий кубик, щоб зібрати його.
  • Ідея подарунка для фанатів LEGO®: цей конструктор зі 161 деталі стане подарунком на день народження для дітей віком від чотирьох років і старше, надавши їм можливість пограти з героїчними воїнами-ніндзя.
  • Колекційна модель - дракон висотою близько 9 см, довжиною 23 см і шириною 16 см, тому він стане чудовою прикрасою дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code