ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Крейсер Дракона Коула

Артикул:71769

LEGO® • Крейсер Дракона Коула (71769)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71769
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-16
Деталі:
384
Коробка:
382 x 56 x 262
Дата виходу:
Червень 2022

Набір LEGO® NINJAGO® «Крейсер Дракона Коула» (71769) дозволяє дітям віком від восьми років відтворювати емоційні сцени з фільму «НІНДЗЯГО: Кристалізований». Транспортний засіб ніндзя має вражаючі золоті леза блискавки, які можна подовжити, щоб активувати режим атаки дракона. Він також має 2 шутери, 4 великі колеса та місце для мініфігурок пасажира та водія.

Ідеально підходить для дітей, щоб розвивати їхню пристрасть до пригод ніндзя. Цей конструктор транспортних засобів НІНДЗЯГО включає 4 мініфігурки: золотий дракон Кай зі зброєю стихій і крилами золотого дракона з шипами, золотий Коул, зміїний генерал Асфіра з кришталевою зброєю і руйнівник Камені відплати з мечем.

Круті іграшки для маленьких воїнів-ніндзя.
Іграшки NINJAGO переносять дітей у захоплюючий світ фантастичних пригод. Тут діти можуть об'єднати сили з Коулом, Каєм, Нією та іншими воїнами-ніндзя та разом із ними стати на боротьбу з небезпечними лиходіями. Діти можуть грати пригоди, граючи з різними наборами, що включають роботів, автомобілі, драконів та храми.

  • Набір NINJAGO® Dragon. Дітям сподобається набір LEGO® NINJAGO Крейсер Дракона Коула (71769), який дозволяє відтворювати сцени із серії NINJAGO: Crystallized.
  • Чотири мініфігурки: золотий дракон Кай з великими золотими драконячими крилами, золотий Коул і вороги: генерал Асфіра та руйнівник Каміння відплати для проведення захоплюючих битв.
  • NINJAGO® Vehicle - Cruiser має 4 великі колеса, золоті леза-блискавки, які висуваються, щоб активувати режим атаки золотого дракона, 2 шутери та місце для мініфігурок.
  • Для ще більших пригод доступні сім інших наборів, натхненних NINJAGO®: Crystallized: Літак Золотого Дракона Зейна (71770), Кришталевий Король (71772) та Механічний Самурай X Нія (71775)
  • Подарунок для шанувальників ніндзя: цей набір стане чудовим подарунком для дітей віком від восьми років і старших, які люблять воїнів-ніндзя та веселі будівельні завдання.
  • Колекційна модель - Модель автомобіля ніндзя має розміри більше 12 см заввишки, 26 см завдовжки та 14 см завширшки, тому її можна використовувати в дитячій кімнаті.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code