ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будинок Мадригал

Артикул:43202

LEGO® • Будинок Мадригал (43202)
2099 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43202
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
6-12
Деталі:
587
Коробка:
262 x 70,5 x 382

Фарбовий набір «Будинок сім'ї Мадрігал» LEGO® ? Disney (43202) сподобається шанувальникам мультфільму «Енканто» Disney будь-якого віку. У набір входить триповерховий будинок, лист наклейок для його прикраси, друкована інструкція зі збирання та електронне керівництво Instructions PLUS. У програмі LEGO Building Instructions діти можуть збільшувати, повертати та розглядати модель на екрані. Із цим керівництвом навіть юні будівельники зможуть відчути себе майстрами — чудове відчуття!

Грайте весь день.
Ця збірна іграшка надихає на нескінченну гру, а її колір, функції та чарівні деталі розпалюють дитячу уяву. Тут є безліч цікавих аксесуарів, таких як акордеон, грамофон і парасолька, і з нею можна грати самостійно або об'єднати з іншими наборами LEGO ? Disney (продаються окремо).

Знамениті кіногерої.
У цьому наборі LEGO ? Disney є дві міні-лялечки та одна мікро-лялечка — Бабуля, Мірабель та Антоніо Disney, — а також фігурки капібари та метелики LEGO. Ця якісна іграшка для збирання — класний подарунок для дітей, які хочуть задавати тон на дитячому майданчику.

  • Подаруйте шанувальнику Disney чарівний будинок, повний фарб та сюрпризів, з цим особливим набором «Будинок родини Мадрігал» LEGO® ? Disney (43202). Пригода починається, коли ви відкриваєте коробку!
  • Дізнайтеся, хто живе всередині! У цьому наборі з 587 деталей є триповерховий будинок, флюгер, що крутиться, ліжко, що перевертається, і віконниці, лист з унікальними наклейками, а також безліч аксесуарів для нескінченних історій.
  • Цей барвистий триповерховий набір, що включає міні-лялечки персонажів Disney Бабулі та Мірабель, мікро-лялечку Антоніо, а також фігурки Чіспі та метелики LEGO®, створений для творчих веселощів.
  • Будь-який шанувальник мультфільму «Енканто» Disney віком від 6 років буде в захваті від цього сучасного подарунка. У будинку багато кімнат, він має різні можливості з мультфільму, а також функції та аксесуари, щоб надихнути на гру.
  • Нескінченні творчі веселощі! Розміри будинку складають більше 26 см заввишки, 20 см завширшки та 10 см завглибшки, так що грати з набором можна довго, і до того ж він стане чудовою прикрасою інтер'єру.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code