ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Будиночок Аші

Артикул:43231

LEGO® • Будиночок Аші (43231)
2249 грн

Оцінити:

Артикул:
43231
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
7-14
Деталі:
509
Коробка:
282 x 262 x 59
Дата виходу:
Листопад 2023

Приверніть увагу дітей віком від 7 років до будинку Аші з нового фільму «Бажання» від Walt Disney Animation Studios — у цьому допоможе набір LEGO® ǀ Disney Будиночок Аші (43231). У наборі є двоповерхова будівля з боковими стінками, що відкриваються, стіл із тортом-смайликом, шафки з блокнотом, ложкою та виделкою, а також спальня нагорі з ліжком і каміном. Також тут є колодязь для загадування бажань і безліч інших ігрових аксесуарів.
Поєднайте цей набір LEGO ǀ Disney з іншими наборами серії (43223 і 43224, продаються окремо), щоб розширити можливості для гри.
Під час будування діти отримують легку та інтуїтивно зрозумілу допомогу в додатку LEGO Builder. Вони можуть збільшувати та обертати моделі в 3D, зберігати набори та відстежувати свій прогрес.
Унікальний будиночок і персонажі.
До набору входять чотири персонажі для заохочення сюжетних ігор під час дослідження котеджу: Аша, її мама Сакіна, дідусь Сабіно та Зірка. Підтримайте захоплення дітей магією та загадуванням бажань за допомогою складаної моделі, яку легко брати з собою на ігри та весело дарувати.

  • Натхнення для гри — подаруйте будь-якому шанувальнику фільмів Disney або дитині віком від 7 років, яка любить магію та загадування бажань, цей набір LEGO® ǀ Disney Будиночок Аші (43231).
  • Що в коробці — усередині знаходиться двоповерховий заокруглений будиночок, що відкривається, з нового фільму «Бажання» від Walt Disney Animation Studios; а в будиночку —колодязь для виконання бажань, кухня, спальня й безліч сюжетів для розповіді.
  • Особливі персонажі — з мініляльками LEGO® ǀ Disney Аші, Сакіни та Сабіно, а також фігуркою Зірки LEGO ǀ Disney цей набір пропонує безмежну кількість варіантів сюжетних ігор для веселих дитячих свят.
  • Подарунок для дітей віком від 7 років — шанувальникам Disney та дітям, які люблять фантастичні історії, сподобається цей набір, який надихає на пригоди та виводить уяву на новий рівень.
  • Грайтеся та демонструйте — відкритий будиночок 13 см заввишки, 22 см завширшки і 13 см завглибшки з кімнатами, які можна досліджувати, та історіями, які можна розповісти.
  • Ще більше розваг — діти можуть розширити простір для розваг, зібравши інші набори LEGO® цієї серії (43223 і 43224, продаються окремо) і створивши власне Королівство Розас для відтворення своїх історій.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code