ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Замок Попелюшки і Прекрасного принца

Артикул:43206

LEGO® • Замок Попелюшки і Прекрасного принца (43206)
3599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
43206
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
5-12
Деталі:
365
Коробка:
378 x 354 x 70
Дата виходу:
Червень 2022

Цей набір LEGO® Disney «Попелюшка та прекрасний принц» (43206) принесе масу задоволення любителям замків або принцесам Діснея віком від 5 років. Включає 3-рівневий замок, 3 фігурки міні-ляльок і 2 фігурки тварин LEGO. Безкоштовний додаток «Інструкції зі збирання LEGO» також містить інтерактивні цифрові інструкції зі збирання, які зроблять процес збирання ще більш захоплюючим. Ці інтуїтивно зрозумілі інструменти дозволяють дітям візуалізувати модель, що формується.

Практична гра.
Цей докладний набір має безліч функцій та аксесуарів, які урізноманітнять вашу творчу гру. Діти можуть розігрувати та переживати свої улюблені казкові моменти чи створювати нові історії. У замку є бальний зал з підлогою, що обертається, гардеробна, де можна нарядити Попелюшку, гардероб з рухомими дверима і багато іншого.

Багато забавних персонажів.
Цей набір включає фігурки міні-ляльок Disney: Попелюшки, Прекрасного Принца і Леді Тремейн, а також фігурки Гаса Гаса і Люцифера. Це чудовий подарунок для всіх шанувальників Діснея.

  • Комплексна розвага. Подаруйте шанувальникам принцес Діснея або любителям замків цей детальний набір LEGO® ǀ Disney «Замок Попелюшки» і «Прекрасний принц» (43206), який пробудить дитячу уяву.
  • Творчість у коробці. Цей набір з 365 предметів включає 3-рівневий замок з різними кімнатами та функціями, 3 фігурки міні-ляльок, 2 фігурки тварин LEGO® та безліч ігрових аксесуарів.
  • Улюблені персонажі: Попелюшка, Прекрасний Принц та Леді Тремейн, а також фігурки Гаса Гаса та Люцифера для нескінченних пригод.
  • Кумедний подарунок для дітей віком від 5 років. Шанувальникам Діснея сподобається цей набір з творчими варіантами ігор, натхненними Діснеєм, так що це чудовий подарунок для юних любителів принцес.
  • Щоденна гра - палац приблизно 28 см заввишки, 25 см завширшки і 11 см завглибшки, тому він ідеально підходить для повсякденних ігор та прикраси дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code