ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Замок короля Маґніфіко

Артикул:43224

LEGO® • Замок короля Маґніфіко (43224)
3999 грн

Оцінити:

Артикул:
43224
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Disney
Категорія:
Disney Princess
Вік:
7-14
Деталі:
613
Коробка:
378 x 354 x 70
Дата виходу:
Листопад 2023

Діти віком від 7 років допоможуть розгадати таємницю з набором LEGO® ǀ Disney Замок короля Маґніфіко (43224). У коробці міститься чотирирівневий замок із нового фільму «Бажання» від студії Walt Disney Animation Studios, а також кухня з каміном і стійкою для випічки, дзеркальна шафа та кімната зі знімним пірамідальним дахом. Набір можна доповнити іншими наборами LEGO ǀ Disney із серії (43223 і 43231, продаються окремо), щоб розширити можливості гри.
Під час будування діти із задоволенням користуються простим та інтуїтивно зрозумілим додатком LEGO Builder. Вони можуть збільшувати та обертати моделі в 3D, зберігати набори та відстежувати свій прогрес.
Деталізований замок.
У цей набір включено чотири персонажі з діснеївського фільму «Бажання»: Аша, Жоржина, король Маґніфіко та Зірка. Вони й допоможуть дітям у сюжетних іграх, коли ті досліджуватимуть замок. Підтримайте дитяче захоплення магією, палацами та загадуванням бажань за допомогою набору Disney, який буде чудовим подарунком на день народження. Діти й дорослі з задоволенням гратимуться з деталізованим замком, де сховано чимало таємниць.

  • Захопливі деталі — подаруйте шанувальнику фільмів Disney або будь-якій дитині віком від 7 років, яка любить магію та таємниці, набір LEGO® ǀ Disney Замок короля Маґніфіко (43224) для будування та досліджень.
  • Дізнайтеся, що всередині — у наборі є деталізований замок із кількома зонами на чотирьох поверхах, невелика піч, дзеркальна шафа, вівтар і книга, знімний напівпрозорий дах тощо.
  • Чотири веселі персонажі — мініляльки LEGO® ǀ Disney Аша, Жоржина та король Маґніфіко, а також фігурка Зірки LEGO ǀ Disney з нового діснеївського фільму «Бажання» надихнуть на сюжетні пригоди.
  • Чарівний подарунок для дітей віком від 7 років — шанувальникам Disney та дітям, які люблять розгадувати таємниці, сподобається цей набір, який надихає на магічні пригоди та дає поштовх до нових фантастичних історій.
  • Чотири рівні гри — замок понад 28 см заввишки, 30 см завширшки й 11 см завглибшки, з безліччю кімнат і таємниць, які потрібно дослідити і відкрити, а тоді виставити для показу.
  • Розширюйте простір гри — юні будівельники можуть дати новий поштовх розвагам, зібравши інші набори для будування LEGO® ǀ Disney цієї серії (43223 і 43231, продаються окремо) і створивши власне Королівство Розас.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code