ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кімната Алії

Артикул:41740

LEGO® • Кімната Алії (41740)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
41740
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
209
Коробка:
205 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

Діти від 6 років і старші можуть створювати свої власні історії з набором «Кімната Алії» LEGO® Friends (41740). Пейслі та Алія вигадують розповіді перед піжамною вечіркою, щоб відкрити для себе багато цікавого. Кімната відображає інтереси Алії за допомогою аксесуарів, включаючи твори, офісний стілець, ноутбук, книгу, лампу та трофей. Діти також оцінять приховані деталі, наприклад, погану оцінку за контрольну, яку Алія сховала під купою п'ятничних творів! Можливо, Пейслі допоможе їй зрозуміти, що їй не слід бути такою вимогливою до себе. Коли настане час розслабитись, друзі можуть подивитися фільм на великому екрані або пограти із цуценям в іграшки.

Інструкції для юних будівельників.
Діти можуть насолоджуватися простим та інтуїтивно зрозумілим збором за допомогою програми LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Місто Хартлейк нового покоління.
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Творчий ігровий набір для спальні — діти віком від 6 років можуть створювати свої власні історії з «Кімнатою Алії» LEGO® Friends (41740).
  • Дві фігурки міні-ляльок. У набір входять фігурки міні-ляльок LEGO® Friends Алія та Пейслі, а також собака Айра.
  • Стимулюйте уяву — набір створений для ігор та вигадування історій про ночівлю, натхненних працьовитою Алією та її сором'язливою подругою Пейслі.
  • Багато аксесуарів — в набір входять офісне крісло, письмовий стіл, кіноекран, два ліжка та безліч додаткових речей, у тому числі твори, іграшки для собак, ноутбук, книга, телефон, лампа та приз.
  • Ідея подарунка: цей набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком для дітей, які люблять вигадувати власні історії.
  • Зроблено для гри - модель висотою 8 см, шириною 13 см та глибиною 10 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code