ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кімната Лео

Артикул:41754

LEGO® • Кімната Лео (41754)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
41754
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
203
Коробка:
205 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

У «Кімнаті Лео» LEGO® Friends (41754) є безліч функцій для дітей віком від шести років і старше, які люблять випічку та творчі заняття. Лео створив у своїй кімнаті студію, щоби записувати відео для свого кулінарного каналу. Дітям сподобається приєднатися до Лео та Оллі. Оллі — експерт у галузі кіновиробництва, тому він стане ідеальним помічником для Лео. У набір входять функції та аксесуари, які надихнуть вас на рольові ігри, включаючи іграшку для кішок, книгу рецептів та камеру. Після запису діти можуть відкрити балконні двері, щоб друзі могли насолодитися видом на море із цієї спальні у пляжному стилі.

Інтуїтивно зрозумілі інструкції зі складання.
Діти можуть насолоджуватися простим та інтуїтивно зрозумілим збором за допомогою програми LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Місто Хартлейк нового покоління.
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Спальний гарнітур Leo's для дітей віком від 6 років. Спальний гарнітур Leo у пляжній тематиці (41754) забезпечить години творчої гри.
  • Дві фігурки міні-ляльок. Включає фігурки міні-ляльок LEGO® Friends Лео та Оллі, а також кота Чурро.
  • Деталі пляжу — будинок Лео розташований на пляжі в Хартлейк-Сіті, тому декор спальні виконаний у пляжній тематиці.
  • Подарунок для дітей - шукаєте іграшку чи подарунок для дитини шести років і старше, яка любить творчу гру? Цей набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, свято або будь-яке інше свято.
  • Розміри - Набір LEGO® Friends має висоту 7 см, ширину 14 см та глибину 10 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code