ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кімната Нови

Артикул:41755

LEGO® • Кімната Нови (41755)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
41755
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
179
Коробка:
205 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

LEGO® Friends Кімната Нови (41755) принесе масу задоволення дітям від 6 років. Зак не знав, що в нього так багато спільного з Новою, доки не виявив, що вона любить ігри — так само, як і він! Тепер вони можуть розвивати свою дружбу, бавлячись разом. Діти будуть зачаровані можливістю досліджувати функції кімнати. Є комп'ютер з клавіатурою та неоновими вентиляторами, а також ігрове крісло та мікрофон. Діти можуть допомогти персонажам подбати про Пікла, прийомного собаку. Також є стіл, за яким Нова лагодить інвалідний візок Пікла, і пандус, яким собака може залізти на ліжко. Крім того, в спальні є деталі (наприклад, прихований постер), які розкривають інші інтереси Нови.

Натхнення для юних будівельників.
Діти можуть насолоджуватися простим та інтуїтивним конструюванням за допомогою програми LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Що нового у Heartlake City.
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Кімната Novy для дітей віком від 6 років. Діти можуть вигадувати власні історії з набором для спальні Нови (41755), що включає ноутбук та ігрове крісло.
  • Дві міні-ляльки — у набір входять міні-ляльки LEGO® Friends Нова та Зак, а також пес Пікл з коляскою та ліжкою рампою.
  • Познайомтеся з Новою. Аксесуари, які познайомлять дітей зі світом Нови, включають верстак, візок, їжу та воду для Пікла, а також колекційні фігурки та прихований плакат.
  • Подарунок для дітей. Ви шукаєте іграшку або подарунок для шестирічної дитини чи старше, яка любить творчі ігри чи ігри? Цей набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, свято або будь-яке інше свято.
  • Розміри - Набір LEGO® Friends має висоту 7 см, ширину 12 см та глибину 11 см.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code