ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кімната Ліан

Артикул:41739

LEGO® • Кімната Ліан (41739)
739 грн

Оцінити:

Артикул:
41739
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
204
Коробка:
205 x 191 x 61
Дата виходу:
Січень 2023

Коханці мистецтва віком від 6 років відкриють для себе безліч елементів у цьому наборі LEGO® Friends Кімната Ліан (41739), в тому числі письмовий стіл, куточок біля вікна та потайне ліжко. Вони також навчаться налагоджувати дружні відносини між енергійною Ліан і доброю Отем. Набір стимулює уяву, запрошуючи вас намалювати зображення геккона Ліан, Попкорна, і пропонує безліч художніх аксесуарів, таких як тюбики з фарбами, палітри та мольберти. Також включає іграшкові пончики, чашки, комікси, скейтборд, мобільний телефон, ручку і тераріум з попкорном.

Захоплююче будівництво.
Дітям сподобається просте та інтуїтивно зрозуміле будівництво за допомогою програми LEGO Builder. Вони можуть масштабувати та обертати модель у 3D, зберігати набори та відстежувати прогрес.

Місто Хартлейк нового покоління.
У світі LEGO Friends діти можуть заводити друзів, відкривати для себе захоплюючі місця та розігрувати реалістичні пригоди.

  • Творча розвага для дітей віком від шести років і старше — діти можуть побудувати художню студію в спальні та займатися творчістю разом з артистичною Ліенною та любителем тварин Отем у «Кімнаті Ліан» LEGO® Friends (41739)
  • Дві фігурки міні-ляльок. Включає фігурки міні-ляльок LEGO® Friends Ліан і Отем, а також геккона та попкорн.
  • Аксесуари для художньої студії. Цей набір включає художні приладдя, такі як тюбики з фарбами, палітри і мольберти, а також пончики, комікси, скейтборд і тераріум для гекона, попкорн.
  • Задоволення для дітей, які люблять мистецтво – шукаєте нову іграшку чи подарунок? Подаруйте цей набір дітям віком від 6 років, які люблять малювати та розфарбовувати.
  • Зроблено для гри - модель приблизно 8 см заввишки, 13 см завширшки та 9 см завглибшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code