ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Розваги на пляжному кабріолеті

Артикул:41725

LEGO® • Розваги на пляжному кабріолеті (41725)
349 грн

Оцінити:

Артикул:
41725
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
4-8
Деталі:
61
Коробка:
382 x 262 x 94
Дата виходу:
Червень 2023

Діти віком від 4 років, які обожнюють гратися на пляжі, можуть створювати історії завдяки набору LEGO® Friends Розваги на пляжному кабріолеті (41725). Цей іграшковий набір допомагає дітям навчитися будувати, доки вони займаються творчістю разом із персонажами набору: Ліан і Заком. Енергічність й ентузіазм Ліан чудово доповнюють товариськість Зака. Серед аксесуарів є портативний холодильник для їжі, в якому знаходяться банан і морозиво. Крім того, до набору входить іграшковий пляжний кабріолет і хвиля, а також мопс і дельфін. Надихаємо будівельників-початківців Набори LEGO для дітей віком від 4 років створено для швидкого й веселого знайомства дітей з будівництвом. Набір містить кубик для початківців — міцну основу, на якій діти можуть створювати веселі сюжети. Дозвольте додатку LEGO Builder стати провідником у будівельних пригодах для вас і ваших дітей. Масштабуйте й обертайте моделі в 3D, зберігайте набори й відстежуйте прогрес. Ласкаво просимо до наступного покоління Хартлейк-Сіті Діти можуть товаришувати, вивчати захопливі місцевості й розігрувати реальні пригоди у всесвіті LEGO Friends.

  • Розваги на пляжі для дітей віком від 4 років — познайомте дітей, які обожнюють творчі історії, зі світом будівництва LEGO® й сюжетною грою завдяки цьому набору LEGO Friends Розваги на пляжному кабріолеті (41725).
  • Дві мініляльки й аксесуари — до набору входять персонажі LEGO® Friends Ліан і Зак, іграшковий мопс-улюбленець, а також дельфін, іграшковий пляжний кабріолет, портативний холодильник і деталь хвилі.
  • Творча сюжетна гра — цей творчий подарунок LEGO® дозволяє маленьким будівельникам вчитися завдяки грі, розігруючи пляжні пригоди з персонажами й аксесуарами.
  • Подарунок з будь-якої нагоди — цей іграшковий набір LEGO® Friends стане чудовим подарунком на день народження, свято або з будь-якої іншої нагоди для дітей віком від 4 років, які обожнюють творчі ігри.
  • Створено для юних будівельників — іграшковий пляжний кабріолет сягає понад 5 см заввишки, 9 см завдовжки й 5 см завширшки.
  • Кубик для початківців у наборі — до набору входить зручний кубик для початківців і зрозумілі для дітей деталі, щоб допомогти їм швидко розпочати й впевнено будувати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code