ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Abalone (Абалон) дорожня версія

Артикул:AB 03 UA

Abalone • Abalone (Абалон) дорожня версія (AB 03 UA)
499 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
AB 03 UA
Бренд:
Abalone
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
  • Дорожня гра
  • Стратегічна гра
Вік:
7-99
Гравців:
2
Коробка:
155 x 180 x 40
Час гри:
20+

Дорожня “Абалон” – це зменшена версія гри. Тому, що неможливо розлучитися. 

Гра “Абалон” має свою неповторну історію та цілу низку рис, які приваблюють гравців:

  1. Автори гри – французи Мішель Лале та Лоран Леві, відомі винахідники настільних ігор.
  1. З початку існування гри, тобто з 1987 р., щорічно відбувалися світові змагання на першість з Abalone. Найчастіше переможцями ставали французи, але представники Німеччини, Австрії, Чехії, Великобританії теж неодноразово отримували лаври переможців. Можливо, в недалекому майбутньому й українці виборюватимуть звання найкращих у світі! 
  1. Відразу ж після появи Abalone завоювала нагород національного та міжнародного рівня більше, ніж будь-яка інша гра світу. Це лише короткий перелік деяких з них:
  • «ЗОЛОТИЙ КУБОК», краща нова гра Європи, 8-й Міжнародний конкурс Винахідників ігор, Париж, 1988
  • «ГРА РОКУ», за версією видання «Games Magazine», 1989
  • «НАЙКРАЩА ГРА РОКУ», за версією видання «Chicago Tribune», 1989
  • «ГРА РОКУ», Голландія, 1991
  • Нагорода «СРІБНИЙ КУБИК», Іспанія, 1991
  • «ЗОЛОТА ГРА ДЕСЯТИЛІТТЯ», Abalone визнана найкращою серед 200 кращих ігор останнього десятиліття ©
  1. Естетична філософія гри полягає у боротьбі двох сил Всесвіту, яку легко відтворити на одному ігровому полі. Досконалість кольорів, досконалість форм, толерантність правил, насолода від перетворення руху чорно-білих ланцюжків у блискучу перемогу – неможливо встояти від спокуси.
  1. Abalone підходить для будь-якого віку, стилю, культури, тому вона має неабиякий успіх у багатьох країнах світу. Кількість проданих екземплярів гри вже давно перевищила 10 мільйонів. Тому впевнено припустимо, що значно більше ніж 20 мільйонів щасливців не тільки знайомі з грою, а й отримують насолоду від унікального шансу осягнути новий рівень мистецтва боротьби, кожного разу отримувати виклик суперника та відкривати все нові й нові ігрові стратегії. Глибина та простота одночасно – ось цінні ознаки гри Abalone.
  1. Вистачить 30 секунд, щоб зрозуміти правила гри Abalone. А коли над одним ігровим полем вітають дві стратегії, безліч думок та дружня атмосфера – вдосконалювати майстерність можна нескінченно.  
  2. Власне, правила: гравець одночасно може перемістити 1, 2 або 3 кульки свого кольору у будь-якому напрямку на одну вільну чарунку. Коли кульки гравців стикаються на одній лінії, аналізуємо позиції у всіх напрямках: 3 кульки одного кольору можуть штовхати 2 або 1. Дві можуть штовхати одну. Завдання гравця – аналізувати та створювати такі позиції, коли його кульки переважають у кількості й штовхати суперника до краю поля. Або захищатися від його дій. Переможе той, хто виштовхне 6 кульок суперника за межі поля першим.


Вміст коробки:
- ігрове поле з кришкою
- 14 білих та 14 чорних кульок
- правила гри

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code