ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кажан, де ти?

Артикул:82272

Granna • Кажан, де ти? (82272)
199 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
82272
Бренд:
Granna
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Королівство добрих ігор
Вік:
3-5
Гравців:
1-6
Коробка:
273 x 189 x 53

Як знайти м’ячик, який заховався серед іграшок та равлика, що тихенько причаївся у травичці? Роздивись уважно малюнки, звертаючи увагу на всілякі дрібнички. Назви знайомі предмети, запитай матусю про тих створінь, яких бачиш вперше. Придумайте разом історію про веселий день народження, казкові пригоди або Різдвяне свято. Так гра “Кажан, де ти?” поступово відкриє тобі свої таємниці. У коробці ти знайдеш 6 великих картинок з ілюстраціями: екскурсія в зоопарк, відпочинок на річці, катання на каруселях в парку... Спробуй зіграти у класичне лото: знайди місце на великих картках для 36 маленьких карток з предметами або істотами. Зміни правила, зіграй у нову гру. 

Порада для дорослих. Настільні ігри, які відносяться до категорії ЛОТО, розвивають увагу, спостережливість, допомагають розвитку мовлення, тренують навички пошуку відповідних елементів. Ви можете грати з однією дитиною, але гра розрахована й на компанію до 6 гравців.
Примітка: маленька інтрига гри – зображення на картках та картинках іноді можуть трішки відрізнятися розміром, ракурсом.
 

      В коробці:

  • 36 маленьких карток
  • 6 великих тематичних картинок
  • правила гри

 


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code