ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Суперфермер і Коза

Артикул:83491

Granna • Суперфермер і Коза (83491)
899 грн
Немає в наявності

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
83491
Бренд:
Granna
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Суперфермер і компанія
Вік:
7+
Гравців:
2-4
Коробка:
260 x 260 x 80
Час гри:
15-30
Дата виходу:
Червень 2019
Товар:
знятий з виробництва

Настільну гру «Суперфермер» можна сміливо назвати культовою грою ХХІ століття. Й хоча її історія розпочинається в далекому 1943 році, саме версія з малюнками польського художника Пьотра Сохи набула шаленої популярності. Сучасні діти захоплюються розведенням кролів та овець не менш захопливо, ніж бавляться з сучасними гаджетами. А вся річ в тому, що за ніби дитячим сюжетом та кумедними тваринами перед гравцями постають справді цікаві завдання: побудувати власну стратегію, передбачити та вирішити ризикові ситуації, правильно розрахувати сили, спланувати дії, нарешті, отримати досвід, який знадобиться для наступних перемог. А ще – це просто весела гра для всієї родини!  

В цілому правила гри “Суперфермер & Коза” збігаються з правилами гри в “Суперфермер”. Але є додаткові опції.

 

Особливості гри “Суперфермер & Коза”

Гравець має вівцю та задумав хитрий хід проти суперника. Перед ходом він може обміняти вівцю на козу і поставити її на поле суперника, блокуючи одну з трьох "найдорожчих" тварин (якщо суперник на цей час її не має). Отже, ви ставите козу на лінію свиней, корів або коня - і поки ваш суперник не позбавиться кози, він не зможе обмінювати чи розводити тварин цього виду. 

Як позбутися кози?

Варіант 1. Зосередьтеся на розведенні овець. Саме вони вам зараз дуже потрібні! Коли у вас буде мінімум три вівці, можете перед своїм ходом віддати до загального стада цих трьох овець разом з козою. Уф! Нарешті ніщо не заважатиме вам збільшувати стадо!

Варіант 2. А ще козу може з’їсти вовк. Але це сумна історія, бо голодний вовк, крім кози, може поласувати й іншими тваринами з вашої ферми. Крім коня, звісно. Дії вовка координуються стандартними правилами гри “Суперфермер”.

 

Вміст коробки:

  • 4 ігрові планшети
  • 2 дванадцятигранні кубики
  • 120 карток з зображенням тварин: 60 кролів, 24 вівці, 20 свиней, 12 корів, 4 коні
  • 4 маленькі пластикові собаки
  • 2 великі пластикові собаки
  • збірна фігурка кози з плексигласу
  • правила гри

Правила гри


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code