ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Екстремальний позашляховик 4X4

Артикул:42099

LEGO® • Екстремальний позашляховик 4X4 (42099)
7999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42099
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
11+
Деталі:
958
Коробка:
480 x 378 x 118
Дата виходу:
Серпень 2019

Хочете випробувати абсолютно новий вимір задоволення від LEGO®? Екстремальний позашляховик LEGO Technic оснащений Smart Hub з 3 моторами і управляється інтуїтивно зрозумілим додатком LEGO® TECHNIC CONTROL+. Вдосконалене застосування дозволяє надзвичайно точно управляти рухом і іншими функціями позашляховика, забезпечуючи при цьому незліченні можливості гри з супроводом реалістичних звукових ефектів. Користувачі можуть вибирати різні екрани управління, які дозволяють вам рухатися вперед, назад, а також повертати, прискорюватися, гальмувати і долати перешкоди. Завдяки функції зворотного зв'язку в режимі реального часу додаток також інформує про швидкість і нахил моделі, а розділ завдань і досягнень спонукає водіїв перевірити свої навички. Міцна, керована додатком, модель має високу незалежну підвіску, великі колеса з масивними шинами і яскравий колір, доповнений барвистими наклейками. Спостереження за складними механізмами і технологіями надасть можливість будівельникам LEGO поглянути на передові інженерні рішення і допомогти їм поліпшити час реакції, розвинути когнітивні навички і навчитися творчо вирішувати проблеми.

  • Ця класна модель управляється додатком LEGO® TECHNIC CONTROL + і живиться від елементу Smart Hub з двома моторами XL і одним 1-літровим двигуном - це робить автомобіль реалістичнішим, забезпечуючи години захоплюючої розваги.
  • Для управління моделлю екстремального позашляховика LEGO® існує додаток для смартфону, який може відображати три різні екрани. Список сумісних пристроїв можна знайти за адресою LEGO.com/devicecheck.
  • Багатофункціональне рульове управління: модель може рухатися вперед, назад, а також повертати, прискорюватися, гальмувати і долати перешкоди. Додаток також може відтворювати звукові ефекти і тримати вас в курсі швидкості і нахилу автомобіля.
  • Управління одним торканням: проведіть по екрану пальцем і позашляховик виконає відповідний маневр.
  • Випробування і досягнення : Ви отримаєте значок за кожне виконане завдання.
  • Реалістична міцна модель LEGO® з регульованим управлінням, з високою незалежною підвіскою, великими колесами і масивними шинами.
  • Елемент Smart Hub забезпечує зв'язок по Bluetooth з низьким енергоспоживанням (BLE), має кнопку активації, датчик, працюючий по шести осях (три гіроскопи і три акселерометри) і чотири роз'єми.
  • Додаток LEGO® TECHNIC CONTROL + можна завантажити з App Store або Google Play. Перш ніж підключатися до Інтернету, запитаєте дозволи у батьків.
  • Автомобіль з дистанційним управлінням вимагає акумулятори (не входять в комплект). Тип і кількість необхідних батарей можна знайти на упаковці продукту.
  • Цей конструктор LEGO® Technic дасть можливість будівельникам LEGO поглянути на передові інженерні рішення і допомогти їм поліпшити час реакції, розвинути когнітивні навички і навчитися творчо вирішувати проблеми.
  • Модель не сумісна з системами LEGO® Power Functions.
  • Розміри екстремального позашляховика : близько 19 см у висоту, 33 см в довжину і 22 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code