ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Загадка цвинтаря

Артикул:70420

LEGO® • Загадка цвинтаря (70420)
999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
70420
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Hidden Side
Вік:
7-14
Деталі:
335
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Серпень 2019

Набор 70420 Загадка цвинтаря з серії LEGO® Hidden Side™ дозволить дітям перенести гру в доповнену реальність і узяти на себе роль мисливців за примарами. Цей незвичайний набір запрошує дітей до інтерактивної гри, дозволяючи поєднувати зборку моделі з реальністю, створеною спеціальним додатком. Завантажте додаток Hidden Side і відскануйте модель за допомогою телефону, щоб оживити її. Відкрийте для себе новий вид розваги і взаємодії з блоками в наборі LEGO Hidden Side : ви збиратимете цікаві предмети, привидів і грати в ігри, а з регулярними оновленнями у вас ніколи не закінчаться нові головоломки для вирішення і сильніші супротивники! У коробці вас чекає безліч цікавих деталей, надгробна фігура, що обертається, відкрита могила і переслідуюче дерево з гілками-руками, що рухаються, а також фігурка собаки і мініфігурки садівника, хлопчика і дівчинки. Полювання на примари обіцяє бути захоплюючим!

  • Завантажте додаток LEGO® Hidden Side™ і спрямуйте свій смартфон на набір Загадка цвинтаря (Mysterious Graveyard), щоб виявити невидимі деталі. Переміщаючи телефон, ви побачите, що оточення навколо моделі постійно змінюється.
  • Набор містить чотири мініфігурки: персонажі Джека Дэвидса і Паркера Л. Джексона, скелет і містер Брэнсон, а також примарну фігурку собаки Дэвидса -Спенсера.
  • У поєднанні з додатком діти можуть перенести полювання і упіймання примар в доповнену реальність.
  • Унікальний набір Загадка цвинтаря також містить надгробний камінь, що обертається, відкриту могилу і дерево з привидами та руками, що рухаються.
  • Серія LEGO® Hidden Side™ розповідає історію містечка Ньюбери, де примари переслідують людей і проникають у будівлі. Діти можуть розважатися полюванням на примари і, завдяки додатку, перенести створені моделі ЛЕГО в повністю інтерактивну доповнену реальність.
  • Модель, побудована з блоків, оживає, коли ви дивитеся на неї за допомогою додатка. Додаток LEGO® Hidden Side™ дозволить дітям поглянути на дивовижний, трохи страшний прихований світ, який рясніє загадками, примарами і могутніми ворогами, такими як Мамалі.
  • Використання доповненої реальності вимагає використання смартфону або планшета (у комплект не входить жоден з цих пристроїв). Додаток сумісний з пристроями на платформі iOS і Android. Ви можете перевірити сумісність пристрою на LEGO.com/devicecheck. Перед підключенням до мережі діти повинні попросити дозволу батьків.
  • Розміри Кладовища : висота близько 14 см, ширина 32 см і глибина 10 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code