ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Кімната на вимогу в Гоґвортсі

Артикул:75966

LEGO® • Кімната на вимогу в Гоґвортсі (75966)
759 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75966
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
7-14
Деталі:
193
Коробка:
262 х 141 х 72
Дата виходу:
Червень 2019

«Виручай-кімната Хогвартса» LEGO® Harry Potter ™ (75966) перенесе маленьких чаклунів в світ магів, де вони разом зі своїми друзями будуть боротися проти сил темної магії. Набір для відтворення епізодів з фільму «Гаррі Поттер і Орден Фенікса» Шанувальники Гаррі Поттера зможуть відтворити відомі епізоди фільмів і придумати власні пригоди Гаррі Поттера, Герміони Грейнджер і Луни Лавґуд. Загін Дамблдора тренується в проголошенні заклинань в загадковій Рятуй-кімнаті. Тут діти зможуть допомогти Гаррі навчати своїх друзів заклинання «патронус». У набір також входять фігурки кролика, Патронуса Луни, і видри, Патронуса Герміони. В руки мініфігурок можна вкласти потужні шутери, щоб стріляти з них в механічний манекен Пожирача смерті.

Завдяки безлічі функцій і аксесуарів чарівні пригоди ніколи не закінчаться! Чарівні, загадкові і нескінченні пригоди Набори серії LEGO Harry Potter відтворюють захоплюючі пригоди з фільмів про Гаррі Поттера. Граючи з улюбленими персонажами, міфічними тваринами і знайомими місцями дії з цих чарівних наборів, діти перенесуться в дивовижний світ магії!

  • Діти можуть грати свої улюблені історії з Хогвартса з армією Дамблдора, практикувати заклинання в своїй секретній місії і перемагати зловісні сили.
  • У набір входять 3 мініфігурки з чарівними паличками, Гаррі Поттер, Герміона Грейнджер і Луна Лавґуд, 2 патронуса тварин, пускова установка заклинань, механічний смертежер і детальна кімната з колонами, дошкою і каміном.
  • Переміщаючи панель, діти знаходять приховану двері в кімнату, де Гаррі Поттер і його друзі таємно практикують магію. Вони можуть наколдовати покровителів, стріляти заклинаннями і насолоджуватися творчим розвагою з багатьма іншими функціями.
  • LEGO® Виручай-кімната Хогвартса відправляє хлопчиків і дівчаток старше 7 років в середню школу чаклунства в Хогвартсі, повну чарівництва і творчих пригод.
  • Вся складова модель має висоту понад 7 см, довжину 19 см і глибину 6 см. Окремі частини набору можуть бути об'єднані в різні комбінації, щоб придумати різні стилі гри.
  • Прості і зрозумілі інструкції дозволяють дітям відразу почати будувати і грати. Але веселощі на цьому не закінчується. Три чудових мініфігурки відмінно виглядають як виставкові експонати, і їх можна комбінувати з іншими наборами з серії LEGO® Harry Potter ™.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code