ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Прівіт-драйв, 4

Артикул:75968

LEGO® • Прівіт-драйв, 4 (75968)
3349 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75968
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Harry Potter
Вік:
7-14
Деталі:
797
Коробка:
382 х 262 х 94
Дата виходу:
Червень 2019

Набір «Тисова вулиця, будинок 4» LEGO® Harry Potter ™ (75968) переносить дітей в один з найбільш сумно відомих будинків з фільмів про Гаррі Поттера. Шанувальники чаклунства будуть годинами захоплено грати з мініфігурками Гаррі Поттера, Рона Візлі, Дадлі Дурслі, Вернона Дурслі, Петунії Дурслі і Доббі. Вони зможуть придумати безліч цікавих ігор в цьому двоповерховому будинку, повному захоплюючих функцій і аксесуарів: знайти комору Гаррі Поттера під сходами і активувати спеціальну функцію поштової скриньки, щоб обрушити потік з листів про прийом в школу Хогвартс.

Колекційна модель літаючого автомобіля Гаррі Поттера. Чарівні пригоди тривають за межами будинку, коли у вікнах кімнати на другому поверсі з'являється Рон на літаючому автомобілі Ford Anglia. Діти зможуть відкрити багажник, прикріпити ланцюг до гака і виламати вікно, щоб допомогти Гаррі бігти!

Кращий подарунок для шанувальників Гаррі Поттера. Якщо ви шукаєте подарунок для дітей, то набори LEGO Harry Potter - саме те, що вам потрібно. Вони надають можливості для нескінченних творчих ігор з колекційними мініфігурки і приголомшливими функціями.

  • У набір входять 6 мініфігурок, Гаррі Поттер, Рон Візлі, Дадлі, Вернон і Петунія Дюрсел і Доббі, а також фігура сови, літаюча машина з дахом, дверима і багажником і багато інших оригінальних аксесуарів.
  • LEGO® Harry Potter Тисова вулиця, будинок 4 –  приховує захоплюючі сцени фільму, в тому числі камеру Гаррі під сходами, потік листів, що вилітають з каміна, або його втечу на літаючому автомобілі Ford Anglia.
  • Іграшковий будиночок стане захоплюючою іграшкою для хлопчиків і дівчаток з 8 років. Цей колекційний комплект є джерелом натхнення для творчих історій фільму про Гаррі Поттера.
  • Будинок має висоту понад 17 см, ширину 16 см і глибину 12 см, а довжина автомобіля - більше 12 см. Розмір і увага до деталей роблять його не тільки відмінною іграшкою, а й справжньою прикрасою кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code