ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Підйомний кран і будівництво

Артикул:10933

LEGO® • Підйомний кран і будівництво (10933)
4299 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
10933
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
DUPLO
Категорія:
Містечко
Вік:
2-5
Деталі:
123
Коробка:
582 х 480 х 124
Дата виходу:
Червень 2020

Набір LEGO® DUPLO® Підйомний кран і будівництво 10933 - це комплекс з безліччю транспортних засобів, персонажів і завдань, які надихнуть дошкільнят придумувати історії і допоможуть їм розвиватися.

В наборї будівельний майданчик з безліччю можливостей. Вивчення всіх можливостей гучного будівництва забезпечить маленьких будівельників розвагами протягом дня. Батьки і діти можуть грати разом, приносячи матеріали, будуючи вежу і прибираючи сміття з вулиці - в цьому їм допоможуть великий і маленький бульдозер, самоскид, екскаватор і кран.

У комплекті навіть є стійка з хот-догами, щоб жоден робітник не залишився голодним під час обідньої перерви! Різноманітний набір з безліччю функцій! У коробці діти знайдуть п'ять сучасних персонажів: маляр, машиніст крана, двоє робітників і продавець хот-догів. Є також багато цікавих доповнень, таких як світлові і звукові блоки або двигун з функцією ручного запуску в бульдозері, тому гра з цим набором стане захоплюючим досвідом для кожного дошкільника. Іграшку також можна комбінувати з іншими конструкторами LEGO DUPLO, тому доза веселощів може значно збільшитися. На будівельному майданчику завжди багато чого відбувається - ви можете робити там цікаві речі, знаходити дивовижні машини і зустрічати цікавих персонажів, які надихають вас розважатися.

  • Містить п'ять сучасних мініфігурок та чотири машини - великий бульдозер, міні-бульдозер, самоскид і екскаватор, а також кран. Машини мають відмінні характеристики, включаючи робочу лебідку, ліхтарі, звуки і двигун з ручним запуском.
  • Світло і звуки пожвавлять будівельний майданчик, а дитина буде використовувати кран, щоб поставити сантехніку на місце, транспортувати матеріали і прибирати сміття. І коли настане час перерви, всі робітники кинуться до стійки з хот-догами!
  • Ви шукаєте ідеальний подарунок, який буде відповідати зростаючим потребам дошкільника? Цей багатий, практичний набір з працюючим екскаватором задовольнить всі вимоги маленьких будівельників у віці від 2 років.
  • Розміри основного будівлі з встановленим краном складають близько 40 см у висоту, 20 см в ширину і 25 см в глибину, тому в поєднанні з елементами, зручними для маленьких рук, модель виразно стимулюватиме дітей до творчого розваги без обмежень.
  • Для блоків зі світлом і звуком потрібні 3 батарейки LR41 і 3 батарейки LR44, які входять в комплект - інше залежить від фантазії дітей!
  • Набір дозволяє грати по-різному і містить прості інструкції, які допомагають дітям і батькам будувати і отримувати максимум задоволення від його функцій з моменту відкриття коробки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code