ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Турбо спін-джитсу: Ллойд

Артикул:70687

LEGO® • Турбо спін-джитсу: Ллойд (70687)
379 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
70687
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
7-12
Деталі:
48
Коробка:
150 x 84 x 84
Дата виходу:
Червень 2020

Дивовижний набір LEGO Ninjago Турбо спін-джитсу: Ллойд 70687 дозволить дітям відточити техніку Кружитцу і подарує їм години захоплюючої гри. Конструктор LEGO® NINJAGO Spinjitzu дозволить дітині грати з друзями, розігруючи захоплюючі сцени.

Цікавий і інтерактивний набір. Ця модель NINJAGO® є гарантією безлічі захоплюючих пригод під час гри з кубиками. Діти можуть помістити мініфігурку Ллойда спінер Spinjitzu з лезами NINJAGO і запустити його в повітря. Ідеальний подарунок для дітей з фантазією - веселощі будуть вибуховими!

Ідеальна ролева іграшка. Набори NINJAGO® відкривають дітям двері у світ фантастичних пригод і дозволяють до них вдаватися творчим веселощам воинов-ниндзя, які кидають виклик злим силам. Гра з машинами, драконами, збірними фігурками та іншими іграшками ніндзя приверне увагу кожної дитини.

  • Набір аксесуарів NINJAGO® із спінером Spinjitzu, пусковою установкою і мініфігуркою LEGO® воїна ніндзя Ллойда.
  • Цей унікальний набір доставить багато радощі відданим Ниндзяго, дозволяючи їм творчо розважатися і грати в захоплюючі історії.
  • Цей колекційний набір LEGO® Spinjitzu (червень 2020 року) гарантує довги години веселощів у світі NINJAGO®. Діти можуть покласти вибухову мініфігурку Ллойда в спінер Кружитцу, а потім запустити його в повітря!
  • Набор для хлопчиків і дівчаток від 7 років має 48 елементів і дозволить усім любителям ніндзя відчути задоволення від будівництва і розвеселити їх.
  • Набор буде відмінним подароком на день народження або сюрпризом на усі випадки життя. У набір можна грати вдома  або брати з собою в подорож - він легко поміщається у вашій сумці.
  • Кружитцу з лезами NINJAGO і пусковою установкою має висоту близько 7 см, довжину 10 см і ширину 7 см

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code