ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Засідка на веномозавра

Артикул:76151

LEGO® • Засідка на веномозавра (76151)
2999 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76151
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Категорія:
Marvel™
Вік:
8-14
Деталі:
640
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Червень 2020

Чи зможеш ти допомогти Людині-павуку, Залізному павуку і Свін-Павуку перемогти Венома і захопити яйце Венома? Веном управляє своїм могутнім Веномозавром. Один рух його потужних щелеп, і супергерої перетворяться в скелетів! Людина-Павук застрибує в кабіну свого мега-баггі з приголомшливою зброєю і суперміцною підвіскою. Веном атакує товстою чорною павутиною. Чи вдасться нашому Павучку захопити яйце, або він все таки попадеться в павутину Венома?

Граючи з набором «Людина-павук: засідка для веномозавра» LEGO® Marvel (76151), діти зможуть придумати нові пригоди в світі фільмів Marvel. Цей багатофункціональний набір надихає маленьких супергероїв на нескінченні рольові ігри та розігрування боїв між Людиною-павуком і Веномом. Шанувальники Marvel зможуть відтворити епізоди улюблених фільмів і придумати власні дивовижні пригоди Людини-павука, Залізного Павука, Свін-павука і Венома, які борються за яйце Венома.

Творчі ігри стануть ще цікавіше, коли діти помістять мініфігурки Венома всередину могутнього веномозавра з жахливими щелепами і шутерами, що стріляють чорною павутиною, а мініфігурки Людини-павука - всередину його мегабаггі з приголомшливою зброєю і суперподвеской.

Популярні конструктори для любителів супергероїв Набори серії LEGO Marvel Spider-Man включають в себе безліч колекційних транспортних засобів, роботів, будівль, мініфігурок, зброї і гаджетів. 

Вони переносять дітей у всесвіт супергероїв, де вони зможуть розвивати ключові навички в процесі досліджень і захоплюючих ігор.

  • Подаруйте маленьким шанувальникам фільмів Marvel дивовижні пригоди про супергероїв, колекційні мініфігурки, збірні моделі і нескінченні творчі ігри в наборі «Людина-павук: засідка для веномозавра» LEGO® Marvel (76151).
  • Діти зможуть відтворити свої улюблені епізоди фільмів Marvel і придумати власні пригоди з мініфігурками Людини-павука, Залізного Павука, Свін-павука і Венома, що б'ються за яйце Венома, всередині якого знаходиться скелет-носій Венома.
  • Творчі ігри стануть ще цікавіше, коли діти помістять мініфігурки Венома всередину могутнього веномозавра з жахливими щелепами і шутерами, що стріляють чорною павутиною, а мініфігурки Людини-павука - всередину його баггі з приголомшливою зброєю і суперподвеской.
  • Цей набір із серії Spider-Man захочуть отримати в подарунок на день народження не тільки шанувальники фільмів Marvel. Він викличе захват у будь-якої дитини у віці від 8 років, люблячого грати з цікавими конструкторами, присвяченими популярним героям.
  • Цей популярний набір, що включає в себе збірну фігурку веномозавра, заввишки трохи більше 18 см, надихне дітей на відтворення легендарних пригод супергероїв і стане чудовою прикрасою будь-якої дитячої кімнати.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code