ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Квітник Олівії

Артикул:41425

LEGO® • Квітник Олівії (41425)
329 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
41425
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Friends
Вік:
6-12
Деталі:
92
Коробка:
141 x 122 x 46
Дата виходу:
Червень 2020

Чи готові Ви відправитися в захоплюючу експедицію в пошуках рідкісних рослин? Олівія навіть винайшла для таких подорожей спеціальний автомобіль! Приєднуйтесь до неї і її хом'яка Рамблу і допомагайте їй збирати польові квіти, а потім вивчати їх в теплиці. Покажіть роботу Зобо, як доглядати за рослинами. Він може викопувати бур'яни своїми вилами і поливати квіти з відерця. Відкрийте вікно теплиці і дайте квітам насититися сонячним світлом.

Набір LEGO® Friends Квітник Олівії (41425) допоможе дітям розвинути любов до природи. Діти можуть уявити, що вони вирушили з Олівією в пошуках рідкісних квітів і, до речі, оглянути околиці. Вони прекрасно проведуть час за кермом іграшкового автомобіля, і коли повернуться в оранжерею Олівії, вони можуть допомогти роботу LEGO Friends Зобо вирощувати квітучі рослини за допомогою садового приладдя.

Садовий ігровий набір складається з 92 елементів, які легко з'єднають навіть новачки, тому він стане відмінним подарунком на день народження для дітей, які ще не мали досвіду конструювання LEGO. Завдяки іграшці з красивими рослинами, яка не займає багато місця, кожен письмовий стіл буде виглядати привабливо.

Ласкаво просимо в місто Хартлейк. Тут кожна дитина може відправитися на незвичайну місію, розвинути свої інтереси або просто провести час з п'ятьма чудовими дівчатками: Мієй, Олівієй, Еммой, Стефані і Андреа і їх улюбленими вихованцями.

  • Набір включає в себе: мініфігурки ляльки Олівії, фігурку робота-фермера Зобо, симпатичну фігурку хом'яка, іграшкову машину для збору рослин і теплицю, де можна вирощувати квіти і фрукти.
  • Набір ідеально підходить для подарунка майбутнім ботанікам у віці від 6 років.
  • Іграшковий автомобіль має висоту близько 4 см і довжину 6 см, а теплиця близько 7 см у висоту і 4 см в ширину. Завдяки цьому весь набір легко кинути в рюкзак, щоб пограти з ним під час перерви або у друзів.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code