ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Шарнірний самоскид Volvo A25F 6х6

Артикул:42114

LEGO® • Шарнірний самоскид Volvo A25F 6х6 (42114)
8799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42114
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
11+
Деталі:
2193
Коробка:
582 x 480 x 124
Дата виходу:
Серпень 2020

Відчуй, як це бути справжнім далекобійником та керувати шарнірним самоскидом Volvo A25F 6х6 серії LEGO® Technic (42114). Додаток CONTROL+ для серії LEGO Technic дає тобі змогу керувати цією потужною машиною. Контролюй швидкість, змінюй передачі, вирулюй на позицію та перехиляй кузов. Перевір свої навички водіння, виконуй завдання та розблокуй досягнення в додатку.

  • Дітям сподобається збирати власну, унікальну модель класичного шарнірного самоскида Volvo. А завдяки крутим функцій, керованим за допомогою додатка LEGO® Technic CONTROL+, веселощі продовжиться і після складання моделі.
  • Виконуючи повороти, піднімаючи кузов і перемикаючи передачі діти зможуть дізнатися всі секрети цих мегакруто будівельних машин.
  • Модель буквально наповнена реалістичними деталями. Досліджуючи різні екрани управління, виконуючи завдання, отримуючи нагороди і доступ до ексклюзивного контенту в додатку LEGO® Technic CONTROL +, діти зможуть відчути себе справжніми водіями.
  • Шукаєте іграшкову вантажівку з дистанційним управлінням? Переходьте на новий рівень творчих ігор з цією приголомшливою ​​моделлю самоскида Volvo LEGO® Technic, якою можна керувати за допомогою програми і яка стане чудовим подарунком для всіх маленьких будівельників у віці 11 років і старше.
  • Ця збірна модель самоскида Volvo розміром 20 см у висоту, 60 см в довжину і 20 см в ширину ідеально підходить для творчих ігор. Об'єднайте її з іншими конструкторами, щоб зробити ігри ще цікавіше.
  • Ви можете не використовувати батарейки, однак, щоб випробувати всі можливості і круті технічні функції цієї моделі, керованої за допомогою спеціального додатку, вам буде потрібно шість батарей AA (1,5 В).
  • У набір входить буклет з інструкціями по збірці, тому творчі ігри розпочнуться відразу, як тільки діти дістануть конструктор з коробки.
  • Набори LEGO® Technic ідеально підходять для дітей, які люблять конструювати і готових до нових пригод. Всесвіт LEGO Technic, що наповнен різними кумедними збірними іграшками, подобається і дітям, і дорослим.
  • Всі набори LEGO® Technic відповідають найсуворішим галузевим стандартам, завдяки чому всі кубики і деталі завжди легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group піддають кубики і деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code