ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Броньований танк (AAT™)

Артикул:75283

LEGO® • Броньований танк (AAT™) (75283)
1899 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75283
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
7-14
Деталі:
286
Коробка:
354 x 191 x 59
Дата виходу:
Серпень 2020

Разом із джедаєм Асокою Тано та її клоном-піхотинцем бийся з бойовими дроїдами. Обережно! Броньований танк дроїдів має потужне бойове оснащення. Ухиляйся від ракет, випущених з пружинних шутерів. І стережись гармат! Тобі знадобляться всі джедайські вміння, щоб перемогти в цій запеклій битві «Зоряні Війни. Війни клонів»!

  • Відтворіть захоплюючі битви між 501-м легіоном і бойовими дроїдамі з телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів» за допомогою цього приголомшливого броньованого штурмового танка LEGO® (75283).
  • У набір входять дві мініфігурки LEGO® Star Wars™, Асока Тано і клон-піхотинець Асока, фігурки бойового андроїда-водія танка і бойової дроида LEGO, а також багато крутого зброї, в тому числі два світлових меча, для відтворення захоплюючих пригод.
  • Збірна модель танка оснащена безліччю крутих функцій для відтворення легендарних боїв: двома шутерами з пружинним механізмом, туреллю, що обертається, з гарматою, що піднімається, а також переднім люком, що піднімається, і люком турелі, що дозволяють посадити всередину фігурку бойового андроїда.
  • Цей набір LEGO® Star Wars™, що включає в себе 286 деталей, ставить перед хлопчиками і дівчатками у віці від 7 років захоплюючи завдання по складанню і стане для них прекрасним подарунком. Його можна об'єднати з іншими наборами LEGO® Star Wars™, щоб зробити ігри ще цікавішими.
  • Розміри збірної моделі броньованого штурмового танка - 12 см у висоту, 21 см в довжину і 14 см в ширину. Шанувальники «Зоряних воєн» також зможуть управляти цим танком у відеогрі LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga, щоб зробити ігри ще цікавішими.
  • Все, що потрібно для ігор з цим конструктором, - жива дитяча уява, батарейки не потрібні. Діти можуть грати з цим набором поодинці або разом з сім'єю або друзями, тому пригоди в далекій-далекій галактиці ніколи не закінчаться!
  • Шукаєте набір для дитини, який тільки знайомиться з конструкторами LEGO®? У цей набір, створений за мотивами телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів», входить буклет з зрозумілими інструкціями, тому діти зможуть легко і просто зібрати цю модель без допомоги дорослих і відчути себе справжніми джедаями!
  • Граючи з наборами LEGO® Star Wars™, діти і дорослі шанувальники «Зоряних воєн» зможуть відтворювати улюблені епізоди легендарної саги або придумувати нові неповторні пригоди.
  • Всі конструктори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, а все кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються - не потрібно використовувати Силу!
  • Кубики LEGO® піддаються різним випробуванням, які тільки можна уявити, щоб забезпечити відповідність кожного набору LEGO Star Wars™ найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code