ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Крокоход AT-AT™ (ЕйТі-ЕйТі)

Артикул:75288

LEGO® • Крокоход AT-AT™ (ЕйТі-ЕйТі) (75288)
6299 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75288
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
10+
Деталі:
1267
Коробка:
582 x 378 x 87
Дата виходу:
Серпень 2020

Разом із Люком Скайвокером на полі бою на планеті Хот стань на герць із генералом Віїрс на потужному AT-AT. Не потрапляй під ноги цього величезного бойового крокохода. Уникай вогню з пружинних шутерів. А ще стережися снігових штурмовиків, що нападають на оснащених кулеметами спідерах. Відбивайся від імперських штурмовиків світловим мечем Люка. А тоді кинь в AT-AT термальний детонатор і знищ його!

  • Усім шанувальникам оригінальної трилогії «Зоряних воєн» і відеоігри LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga обов'язково сподобається відтворювати битву при Хоте за допомогою цієї детально відпрацьованої рухомої моделі легендарного крокохода AT-AT (75288), зібраної з кубиків LEGO.
  • У цей творчий набір входять шість мініфігурок LEGO® Star Wars™: Люк Скайуокер, генерал Вирс, два водія крокохода AT-AT і два снігових штурмовика, а також різна зброя для відтворення битв між Імперією і Повстанським альянсом.
  • Крокоход AT-AT оснащений кабіною для трьох мініфігурок LEGO®, панелями, що складаються, пружними шутерами, спідером, лебідкою, нижнім люком, в який Люк може закинути термальний детонатор, і іншими реалістичними деталями.
  • Цей набір, що включає в себе 1267 деталей, стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 10 років, які готові до виконання нових захоплюючих завдань по збірці.
  • Розміри крокохода AT-AT - трохи більше 34 см в висоту, 38 см  в довжину і 15 см  в ширину. Шанувальники «Зоряних воєн» також зможуть управляти цим крокоходом в відеогрі LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga.
  • Для того щоб відправитися на пошуки нових галактичних пригод на цьому шагоходи AT-AT Star Wars™, не потрібні батарейки. Необхідні лише кубики LEGO® і жива дитяча уява.
  • Хочете придбати цей набір для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з конструкторами LEGO®? Немає приводу для занепокоєння. У набір входять зрозумілі покрокові інструкції, які допоможуть йому зібрати цю складну модель самостійно.
  • Конструктори LEGO® Star Wars™ призначені для маленьких і дорослих шанувальників «Зоряних воєн», які, граючи з ними, зможуть конструювати і колекціонувати моделі LEGO, а також відтворювати класичні епізоди легендарної саги або придумувати власні захоплюючі пригоди. У цих наборах кожен знайде щось цікаве!
  • Для того щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO®, не потрібно використовувати Силу! Вони відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому ви можете бути впевнені в абсолютній сумісності кубиків і деталей цього набору.
  • Фахівці LEGO Group піддають всі кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного захоплюючого набору Star Wars™ найсуворішим стандартам безпеки і якості планети Земля (і всіх далеких-далеких галактик!).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code