ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Мандалорець і Дитя

Артикул:75317

LEGO® • Мандалорець і Дитя (75317)
779 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
75317
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Star Wars
Вік:
10+
Деталі:
295
Коробка:
191 x 141 x 70,5
Дата виходу:
Серпень 2020

Склади 2 найпопулярніших персонажів серіалу «Мандалорець» у версії LEGO® BrickHeadz™! Прикріпи бластерну гвинтівку на спину Мандалорця, вклади в руку мисливця за головами бластерний пістолет – він готовий до бою! Склади антигравітаційну колиску для Дитяти і змінюй положення його вух відповідно до настрою малюка. До кожної моделі персонажів всесвіту Зоряних воєн додається підставка, щоб їх можна було зручно поставити на полицю.

  • Фанати фільму «Зоряні війни: Мандалорец» і юні шанувальники конструювання із задоволенням зберуть фігурки Мандалорца і Малюка LEGO® BrickHeadz™ (75317), які, завдяки продуманим деталям, стануть чудовою прикрасою інтер'єру.
  • Збірна фігурка Мандалорца LEGO® не розлучається зі своєю легендарною зброєю: бластерной гвинтівкою, закріпленої на спині, і бластерним пістолетом в руці, які знайомі всім фанатам за серіалом «Зоряні війни: Мандалорец».
  • Діти будуть із задоволенням збирати фігурку Малюка з рухомими вушками, які відмінно передають його настрій, і коляскою, що парить на прозорому елементі LEGO®. Для демонстрації моделей в комплект входять базові пластини.
  • Цей набір LEGO® BrickHeadz™ Star Wars™ складається з 295 деталей. Він стане чудовим подарунком для шанувальників серіалу «Зоряні війни: Мандалорец» і юних конструкторів LEGO в віці 10 років і старше.
  • Висота фігурки Мандалорца і фігурки Малюка в колясці - 8 см. Вони не займуть багато місця, але стануть яскравою прикрасою для будь-якого інтер'єру.
  • Модель не передбачає використання батарейок. Збирати фігурки LEGO® BrickHeadz™ двох персонажів серіалу «Зоряні війни: Мандалорец» захоплююче і весело поодинці і в компанії друзів.
  • Хочете придбати цей набір для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з конструкторами LEGO®? Немає причин для занепокоєння! У набір входить ілюстрований буклет з покроковими інструкціями, тому діти зможуть самостійно зібрати цю модель з упевненістю, має бути притаманна істинним джедаям.
  • Серія дивних моделей LEGO® Star Wars™ включає в себе колекційні моделі для збірки і прикраси інтер'єру, а також конструктори, які допоможуть відтворити легендарні сцени з саги «Зоряні війни». У нас є ідеї для шанувальників різного віку.
  • Для того щоб з'єднувати або роз'єднувати кубики LEGO®, не потрібно використовувати Силу! Ці елементи відповідають найсуворішим галузевим стандартам і тому абсолютно безпечні і легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group перевіряють всі кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і будь-яких інших галактик!).

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code