ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Халкбастер Залізної Людини проти Агента A.I.M.

Артикул:76164

LEGO® • Халкбастер Залізної Людини проти Агента A.I.M. (76164)
1499 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76164
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Вік:
8-14
Деталі:
456
Коробка:
262 x 222 x 76
Дата виходу:
Серпень 2020

Коли 2 агенти A.I.M. атакують Нью-Йорк, час Залізній Людині вдягати могутній костюм Халкбастера! Поганці озброєні, а в одного з них є реактивний ранець, щоб підібратися на небезпечно близьку відстань. Тобі знадобиться додаткова вогняна міць, тож посади Реск’ю, альтер-его Пеппер Поттс, за обертовий кулемет Халкбастера. Чи вдасться Залізній Людині і Реск’ю врятувати місто від агентів A.I.M.? Вирішувати тобі.

  • Ігри придбають просто грандіозний масштаб, коли діти почнуть розігрувати захоплюючі битви з набором «Халкбастер Залізної Людини проти Агента A.I.M.» LEGO® (76164), що включає в себе повністю рухому фігурку Халбакстера з крутими функціями.
  • У набір входять чотири мініфігурки: Залізна Людина, Реск’ю і два агента А. І. М., а також велика рухома фігурка Халбакстера. Додайте до них круту зброю і реактивний ранець, і все готово для легендарних боїв!
  • Діти помістять фігурку Залізну Людину всередину броні Халбакстер, а фігурку рятівниці - всередину вбудованої гармати, щоб битися з озброєними поганими хлопцями і врятувати місто.
  • Шанувальники фільмів Marvel і всі маленькі супергерої у віці від 8 років будуть із задоволенням розігрувати нескінченні пригоди за допомогою цього приголомшливого конструктора, що включає в себе фігурку Халбакстера, одного з найпопулярніших костюмів Залізної Людини.
  • Розміри Халбакстера з витягнутими руками і ногами - 16 см у висоту і 20 см в ширину. Цей могутній бойовий робот з рухомими руками і ногами може відправитися куди завгодно і перемогти будь-якого лиходія, який наважиться стати у нього на шляху.
  • Для ігор з Халбакстером не потрібні батарейки. Неелектричні іграшки сприяють розвитку у дітей критичного мислення, уяви і навичок вирішення завдань в процесі творчих ігор, які розпочнуться, як тільки вони дістануть конструктор з коробки.
  • Завдяки простим і зрозумілим інструкціям діти зможуть відразу почати конструювати, грати і придумувати нові пригоди.
  • Набори LEGO® Marvel Avengers включають в себе колекційні мініфігурки, іграшкові транспортні засоби, зброю і гаджети, які переносять маленьких шанувальників супергероїв в дивовижний світ фільмів Marvel.
  • Всі набори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group випробують всі кубики і деталі LEGO® на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code