ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Бій у вежі Месників

Артикул:76166

LEGO® • Бій у вежі Месників (76166)
3399 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
76166
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Heroes
Вік:
8-14
Деталі:
685
Коробка:
354 x 378 x 70,5
Дата виходу:
Серпень 2020

Коли Червоний Череп та його агенти A.I.M. напали на вежу Месників, порятунок вежі й цілого Нью-Йорка залежить від тебе, Залізної Людини та Чорної Вдови. Відкрий 5-поверхову вежу, у якій розташовані 7 кімнат, повних цікавих функцій. Зазирни у гараж зі скайциклом, до дугового реактора, в арсенал, на пускову платформу Залізної Людини, до технічної лабораторії, а коли захопиш Червоного Черепа – до тюрми, щоб надійно зачинити лиходія.

  • П'ятиповерхова семикімнатна Вежа "Месників» LEGO® Marvel Avengers (76166) буквально наповнена можливостями для рольових ігор з класичними персонажами фільмів Marvel.
  • У Вежі є гараж для небесного мотоцикла Чорної Вдови, кімната для дугового реактора, збройовий зал, лабораторія, тюремна камера і два балкона. Для мініфігурки Залізної Людини передбачено дві додаткових зброї: блазер і тазер.
  • Вежа відкривається, спрощуючи доступ до п'яти поверхам, повних реалістичних деталей для ігор. Безліч всіляких функцій і аксесуарів, таких як тюремна камера, що вибухає , балкон, що обрушується,  і установка для запуску ракет, надихнуть дітей на нові ігри.
  • Цей конструктор, призначений для шанувальників фільмів Marvel, стане прекрасним подарунком на Новий рік або день народження для дітей у віці від 8 років, які люблять пригоди супергероїв.
  • У Вежі «Месників» LEGO® Marvel Avengers висотою 44 см діти знайдуть безліч крутих функцій і знайомих місць з фільмів Marvel, де вони зможуть розігрувати легендарні пригоди супергероїв.
  • Батарейки не потрібні. Ця розвиваюча іграшка надає неймовірні можливості для творчих ігор, які розпочнуться, як тільки діти дістануть конструктор з коробки.
  • Завдяки простим інструкціям діти зможуть швидко зібрати цю модель, щоб відразу ж почати грати. Вони допоможуть їм отримувати найкращі враження від конструювання та ігор з цим приголомшливим набором.
  • Набори LEGO® Marvel Avengers переносять пригоди з фільмів Marvel в реальний світ і надихають дітей на захоплюючі ігри в супергероїв з колекційними мініфігурками, іграшковими транспортними засобами, зброєю і гаджетами.
  • Всі набори LEGO®, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні і сумісні один з одним, а кубики і деталі легко з'єднуються і роз'єднуються.
  • Фахівці LEGO Group випробують всі кубики і деталі на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO® найсуворішим міжнародним стандартам безпеки і якості іграшок.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code