ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Пошук скарбів із Тоадом. Додатковий рівень

Артикул:71368

LEGO® • Пошук скарбів із Тоадом. Додатковий рівень (71368)
2599 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71368
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Super Mario
Вік:
8-14
Деталі:
464
Коробка:
540 x 282 x 59
Дата виходу:
Серпень 2020

Додай цей чудовий набір до початкового рівня LEGO® Super Mario™ і вирушай на пошук скарбів! Допоможи LEGO® Маріо (фігурка не входить до набору) пройти обертові і рухомі платформи й міст. Дорогою зустрінься з Тоадом і Тоадеттою, переможи Чіп-чіпів та Гумбу. Знайди кубики 1, 2 і 3 біля села Тоада і застрибни на них усі по черзі, щоб отримати бонусні монети!

  • Завдяки барвистому додаткового набору «Пошук скарбів із Тоадом» (71368) діти зможуть додати до свого стартового набору «Пригоди з Маріо» LEGO® Super Mario™ ще більше популярних персонажів, кубиків, що активують і веселих завдань.
  • Цей набір LEGO® Super Mario™ включає в себе дім Тоада, дерево, скриню зі скарбами, платформи, що рухаються і обертаються і десять кубиків, що активують, а також дві фігурки Чіп-чіпів і фігурки Гумбо, Тоада і Тоадетти для захоплюючих ігор.
  • Гравці допоможуть Маріо LEGO® (фігурка не входить в набір) знайти кубики з цифрами 1, 2, 3 на дереві, за дверима одного з будинків Тоада і в скрині зі скарбами, щоб «стрибнути» на них в правильному порядку і отримати додаткові монети .
  • Цей набір LEGO®, що включає в себе 464 деталі, стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для дітей у віці від 8 років і надихне їх на створення власних унікальних ігрових рівнів, які вони зможуть додати до стартового набору «Пригоди з Маріо» (71360).
  • Цей модульний набір розміром трохи більше 17,5 см у висоту, 24 см в довжину і 20 см в ширину можна перебудовувати і об'єднувати зі стартовим набором і різними додатковими наборами.
  • Для ігор з цим набором не потрібні батарейки: додайте до нього фігурку Маріо LEGO® з стартового набору «Пригоди з Маріо», щоб придумати нові захоплюючі рівні.
  • Безкоштовний додаток LEGO® Super Mario™ включає в себе цифрові інструкції по збірці, круті інструменти перегляду, ідеї для натхнення і творчих ігор і багато іншого. Відвідайте сайт LEGO.com/devicecheck, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.
  • Колекційні набори LEGO® Super Mario ™ допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини і надають дітям і всім шанувальникам цієї популярної гри безмежні можливості для розширення, перебудови, персоналізації і створення унікальних завдань і ігрових рівнів.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code