ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
День бобра (Hoarders)

Артикул:83713

Granna • День бобра (Hoarders) (83713)
329 грн

Рейтинг:
Оцінити:

Артикул:
83713
Бренд:
Granna
Тип:
Настільна гра
Тип гри:
Настільна гра для всієї родини
Вік:
8+
Гравців:
3-6
Коробка:
130 x 130 x 50
Час гри:
15
Дата виходу:
Серпень 2020

Карткові ігри знову набувають шаленої популярності. Які ж переваги має саме ця гра? «День Бобра» підходить для дитячої або різновікової компанії, правила легкі для опанування, гра компактна, містить яскравих кумедних героїв, азартний хід гри сповнений й конкуренції, й кооперації між гравцями. Зацікавилися? Тоді читаймо далі!

Персонажі, що оселилися саме у цій коробці - гризуни, які мають запастися на зиму смаколиками. Хом’як, бобер, вивірка, єнот та бабак заохочують вас так маніпулювати картками, щоб суперники не встигли зібрати необхідну кількість горіхів або насіння раніше за вас.

- А як, власне, грати? 

Гра ділиться на раунди. Кожен раунд триває два кола. Гравці отримують по три випадкові картки з горіхами або насінням та комплект карток з тваринами. Гравець, який їв на сніданок горішки, або наймолодший з гравців, отримує маркер першого гравця. Тепер всі одночасно роблять ставки на результат, тобто вибирають по дві картки з тваринами та викладають їх долілиць перед собою. Коли всі зробили вибір, перший гравець відкриває одну картку й виконує пов'язану з нею дію.

- Наприклад, я – перший гравець. Що далі? 

Ти таємно вибрав вивірку та єнота. Відкривай свою першу картку. Це – вивірка – візьми одну картку з колоди (на всіх картках, до речі, є позначка дії, яку пропонує картка). Перед тобою вже 4 картки зі смаколиками.

Тепер гравець ліворуч відкриває свою першу картку. Він теж вибрав вивірку, тому отримує четверту картку у свою колекцію, бо його здобич – одна картка з колоди. Потім відкриває картку третій гравець…і т.д. Коли знову настала твоя черга – починається друге коло раунду.

Відкривай свою другу картку. О, це єнот! Суперники захвилювалися). Можеш взяти одну картку зі смаколиком у когось з гравців, якщо, звісно, у нього немає захисту від єнота!

- А що вибрати?

Якщо у тебе на момент цього ходу є, наприклад, 2 картки з насінням та по одній карточці з волоським горіхом та арахісом, звісно ти вибереш у когось з гравців насіння. Правильно? Якщо насіння ні в кого немає, бери щось інше, але пригадай початок раунду. Коли ти вибирав єнота, ти розраховував поживитися певною карткою, так? Чи спрацював твій план?

До речі, черга відкривання карток в раунді має значення. Зрозуміло, що перший гравець відкриває свої плани раніше за останнього, який має час обміркувати перебіг подій та підкоригувати свої наміри. Тому добре подумай перед початком наступного раунду, чи спрацює твій вибір так, як ти того очікуєш. Черговість відкривання карток кожного разу змінюється з допомогою маркеру першого гравця. В кінці раунду передай маркер гравцеві ліворуч.

Після кожного раунду гравці роздивляються власну здобич й статки суперників та роблять ставки на наступний раунд. Бери всі п’ять карт з тваринами в руки та плануй наступні кроки до перемоги! Гравець, який матиме п’ять однакових смаколиків в кінці будь-якого раунду, стає переможцем. Якщо два гравці зібрали в одному раунді по п’ять однакових смаколиків, перемагає той, хто сидить ближче до гравця, який починав раунд. 

- Справді цікаво, але треба спочатку запам’ятати дії кожної тварини. Бо як будувати стратегію?

Правила гри не складні, тому ти впораєшся швидко та після двох-трьох раундів вже зможеш впевнено претендувати на перемогу. Перевірено!

Уважність та спостережливість, аналіз, блеф та трішки удачі – й вперед, за смаколиками!

Вміст коробки:

55 карток смаколиків

30 карток з тваринами (6 комплектів по 5 тварин)

маркер першого гравця

правила гри

“День Бобра” – мультиверсія угорською, українською, чеською, словацькою мовами.


Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code