ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Monster Jam® Max-D®

Артикул:42119

LEGO® • Monster Jam® Max-D® (42119)
679 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
42119
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Technic
Вік:
7-14
Деталі:
230
Коробка:
262 x 141 x 91
Дата виходу:
Січень 2021

Готуйся до перемоги на арені Monster Jam® із цим епічним набором LEGO® Technic Monster Jam Max-D®. Протестуй свій Max-D, відтворюючи швидкість і трюки одного з найкращих монстр-траків у світі. Тільки поглянь на цей шалений вигляд Max-D, на його шипи та зображення полум’я. Відтягни назад – і вперед до перемоги! А коли захочеться спробувати щось нове, перетвори його на крутезний квадроцикл.

Модель "2 в 1" - це удвічі більше задоволення!
Ця крута вантажівка з Monster Jam пропонує відразу два завдання по зборці. Зібравши модель Max - D, діти зможуть перебудувати її в квадроцикл і відправитися назустріч новим пригодам. Шукайте цифрові інструкції Instructions PLUS в безкоштовному додатку LEGO Building Instructions. Це інтерактивне керівництво спрощує зборку, пропонуючи дітям інструменти масштабування і обертання.

Навчання в процесі гри
Всесвіт LEGO Technic може стати для юних прихильників LEGO чудовим введенням в інженерну справу і механіку. Деталізовані моделі, натхненні машинами з реального світу, дозволяють дітям вчитися, граючи.

  • Любителі вантажівок-монстрів зможуть відтворити улюблені моменти на арені з набором для зборки Max - D® Monster Jam® LEGO® Technic (42119).
  • Відразу два завдання по зборці! Цей крутий монстрогрузовик Max - D® - іграшка "2 в 1": він збирається заново в квадроцикл з інерційним двигуном, щоб грати можна було ще довше.
  • Інерційний мотор дозволяє дітям з легкістю запускати свою вантажівку або квадроцикл. Просто відкотите іграшку назад, відпустите - і вона покотиться вперед!
  • Шукаєте саму кращу іграшку для дітей, яким подобаються вантажівки-монстри? Цей набір для зборки ідеально підходить для хлопчиків і дівчаток від 7 років, яким подобається крута техніка.
  • Серед характерних деталей Max - D® у моделі є знамениті шпильки і груба металева поверхня з язиками полум'я - зовсім як у реальної вантажівки.
  • Розміри цієї моделі Monster Jam®: більше 10 см у висоту, 25 см в довжину (з прапором) і 11 см завширшки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code