ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Поліцейська машина для перевезення в'язнів

Артикул:60276

LEGO® • Поліцейська машина для перевезення в'язнів (60276)
649 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
60276
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
City
Категорія:
Поліція
Вік:
5-9
Деталі:
244
Коробка:
262 x 191 x 72
Дата виходу:
Січень 2021

Поліція LEGO® City транспортує рецидивіста Снейка Ретлера в класичній машині для перевезення в’язнів, коли раптом… БАБАХ! Камеру зносить вибухом, а злочинниця Клара швидко відбуксовує її своїм тюнингованим тягачем. Викликай героїчного поліцейського Дюка ДеТейна на його мегакрутому чорному мотоциклі та перехопи негідників, перш ніж ті втечуть!

Круті ігрові набори для дітей!
Для цього поліцейського набору є і друкарське керівництво по зборці, і цифрові інструкції Instructions PLUS - інтерактивне керівництво з інструментами масштабування і обертання тривимірних зображень, що допомагає початкуючим будівельникам LEGO стати справжніми майстрами конструювання.
Instructions Plus ви знайдете в додатку LEGO Building Instructions для смартфонів.

Надихаючий світ LEGO City!
Поліцейські набори LEGO City дарують приголомшливі враження від збірки і гри. Машини, будівлі і персонажі підстьобують дитячу уяву.

  • Що в коробці? Усе необхідне, щоб діти зібрали іграшковий автомобіль для перевезення ув'язнених, евакуатор і поліцейський мотоцикл, а також 4 мініфігурки, серед яких Дюк ДеТэйн, Снейк Рэттлер і Злодюжка Клара з шоу "ЛЕГО Сіті : пригоди"
  • Діти можуть вибухом визволити клітину з вантажівки, підчепити її до евакуатора злочинців і влаштувати гонитву на крутому поліцейському мотоциклі.
  • Цей динамічний ігровий набір "Поліцейська машина для перевезення в'язнів" LEGO® City (60276) стане вражаючим подарунком на Новий рік, день народження або будь-який інший день для хлопчиків і дівчаток у віці від 5 років.
  • Розміри автомобіля для перевезення ув'язнених в зібраному виді: більше 8 см у висоту, 13 см в довжину і 6 см завширшки.
  • Серед аксесуарів LEGO® є наручники, мотоциклетний шолом, захисний шолом і 2 динамітних шашки.
  • У набір включено друкарське керівництво і Instructions PLUS - безкоштовного додатка LEGO® Building Instructions. Інструменти наближення, обертання і візуалізації пожвавлюють процес зборки.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code