ОПТОВИЙ ПРОДАЖ ІГРАШОК
(044)236-98-66
(067)828-29-33
Переслідувач ніндзя X-1

Артикул:71737

LEGO® • Переслідувач ніндзя X-1 (71737)
1799 грн
Немає в наявності

Оцінити:

Артикул:
71737
Бренд:
LEGO®
Тип:
Конструктор і аксесуар LEGO®
Серія:
Ninjago
Вік:
8-14
Деталі:
599
Коробка:
480 x 282 x 61
Дата виходу:
Січень 2021

В’їжджай на поле битви в цьому приголомшливому Ніндзя-перехоплювачі X-1, щоб легко перемогти воїнів-ніндроїдів! Вривайся в запеклу битву на Каєвому супершвидкому мотоциклі прямо ізсередини автомобіля! Стережися, адже ніндроїди використовують свої реактивні ранці, щоб перейти в режим атаки! Врятуй місто NINJAGO® за будь-яку ціну, а потім похизуйся золотою міні-фігуркою Коула лімітованої серії, випущеної на честь 10-ї річниці серії LEGO® NINJAGO®.

Для дітей, яким подобаються фантастичні історії!
Цей унікальний набір також містить 5 мініфігурок: героев-ниндзя Кая, Джея і Коула і Ніндроіда-воїна з Міндроідом, щоб діти могли розігрувати свої захоплюючі фантастичні історії. Новинка січня 2021 - "Спадщина Коула" : унікальна колекційна золота мініфігурка з підставкою на честь десятирічного ювілею наборів NINJAGO.

Ідеальний подарунок LEGO для прихильників ніндзя.
Набори LEGO NINJAGO відкривають дітям світ захоплюючих пригод. Прихильники NINJAGO можуть об'єднатися зі своїми героями, щоб битися з ворогами, граючи з чудовою колекцією іграшок ніндзя, серед яких є мотоцикли, роботи і багато що інше.

  • Набор "Переслідувач ніндзя X-1" LEGO® NINJAGO® (71737) - це сучасне оновлення моделі "2 в 1": стріляючої машини ніндзя, в якій захований мотоцикл. Він відкриває для дітей світ захоплюючої гри.
  • Вражаючий набір 5 мініфігурок: ніндзя Кая, Джея і Коула і Ніндроіда-воїна з Міндроідом з третього сезону мультсеріалу. Усі вони озброєні крутою зброєю і готові до битви.
  • Дітям сподобається натисненням кнопки вистрілювати з "Переслідувача ніндзя X-1" швидкісний мотоцикл з мініфігуркою ніндзя.
  • Включає колекційну золоту мініфігурку "Спадщина Коула" на невеликій підставці на честь десятирічного ювілею іграшок NINJAGO®.
  • Шукайте інші особливі колекційні золоті мініфігурки в інших наборах NINJAGO®: "Турнір стихій" (71735), "Скорострільний винищувач" (71736) і "Битва з титаном Зейна" (71738).
  • Цей ігровий набір ніндзя пропонує захоплююче завдання по зборці для дітей у віці від 8 років і стане ідеальним подарунком на день народження або Новий Рік.
  • Розміри стріляючої машини : більше 7 см у висоту, 23 см в довжину і 11 см завширшки - ідеальний розмір, щоб грати будинки або брати з собою, щоб було веселіше.

Обговорити (0)  
Є питання по цьому товару?
Ви можете задати нам запитання за допомогою наступної форми.
code